Hvordan løser vi udfordringerne med rekruttering og fastholdelse i den offentlige sektor?

Vi kan ikke købe os til loyal arbejdskraft – men vi kan skabe en mere attraktiv arbejdsplads gennem god ledelse.

På webinaret får du:

  • Viden om hvad kandidater ønsker sig af deres kommende arbejdsplads.
  • Inspiration til hvordan du med afsæt i viden fra trivsels- og motivationsforskningen kan gøre din arbejdsplads mere attraktiv gennem god ledelse.

Hvem er webinarets værter

Claus Elmholdt – Medstifter og Faglig Direktør i LEAD – Enter next level. Står bl.a. bag bestsellere som ‘Effektive Ledergrupper’ og ‘Ledelsespsykologi’. 

Morten Ballisager – Ekspert i rekruttering, karriere og danskernes arbejdsliv. Til daglig er han Direktør og ejer i konsulenthuset ballisager. Han er forfatter til den 5-stjernede ‘Håndbog i Moderne Jobsøgning’, der blev udråbt til en af årets erhvervsbøger.

God ledelse skaber rammerne for et meningsfuldt arbejde, en bæredygtig kultur og et godt kollegialt fællesskab, det er den helt centrale ingrediens, hvis vi skal lykkes med at skabe attraktive arbejdspladser, hvor mennesker har lyst til at lade sig ansætte, har lyst til at blive, og spontant fortælle positive historier om til et middagsselskab.

Det er ligeså simpelt som det er svært. Vi kan ikke købe os til loyal arbejdskraft. Selvfølgelig skal lønnen være ordentlig og fair, men vi kan ikke løse rekrutterings- og fastholdelsesproblemtikken i den offentlige sektor alene ved at give mere i lønningsposen. Det flytter blot problemet til nabokommunen eller sygehuset, og skaber kun kortvarig effekt.

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

Kursus: Rekruttering og fastholdelse i den offentlige sektor

Lær kunsten at tiltrække og fastholde kvalificerede kandidater og opnå langsigtede gode løsninger. På dette kursus får du fyldt værktøjskassen op med konkrete redskaber til at skabe gode rekrutteringer for din organisation og fastholde motiverede medarbejdere der trives. 

Book din plads på kurset med det samme, og betal via faktura, EAN eller betalingskort direkte i vores webshop her:

På dette endagskursus har vi samlet en række eksperter indenfor offentlig ledelse og rekruttering til at gentænke den måde vi som organisation og ledere ser på og arbejder strategisk målrettet med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere i et langsigtet bæredygtigt perspektiv. Du får inspiration og konkrete redskaber til at gentænke og forbedre jeres praksis for rekruttering og fastholdelse af de rigtige medarbejdere. Og du får muligheden for at at stille skarpt på egen praksis og få ny inspiration til mulige løsninger.

Book din plads med det samme. Du kan betale via EAN, faktura eller kreditkort i vores webshop.

Der er brug for strukturelle tiltag fra politisk hold, men det må ikke blive en sovepude. Det haster, og der er heldigvis en masse, du som offentlig leder selv kan gøre for at forbedre din situation.

På webinaret får du inspiration til at gentænke og din praksis for rekruttering og fastholdelse af de rigtige medarbejdere i et langsigtet bæredygtigt perspektiv.

Claus sætter fokus på hvordan du kan skabe en mere attraktiv arbejdsplads gennem god ledelse, og Morten vil løfte noget af sløret for, hvad dataen siger, når man kigger ind i flere tusinde respondenters svar på, hvad de ønsker sig af deres kommende arbejdsplads.

I webinaret refereres der flere gange til en undersøgelse fra KL omkring offentlige ansattes motivation. Du kan finde rapporten via dette link:

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.