Personprofiler og udviklingsværktøjer

I LEAD udvikler vi mennesker – både den enkelte leder eller medarbejder og grupper. Det gør vi blandt andet igennem coaching, sparring og processer, der understøtter refleksion og resultat i performance for den enkelte og gruppen som helhed.

Udvikling af den enkelte

Når vi arbejder med udvikling af den enkelte ledere eller medarbejder, gør vi det oftest i forbindelse med en personprofil eller et udviklingsværktøj, der understøtter udvikling igennem indsigt og refleksion.

Vi arbejder både med personlighedsprofiler såsom Hogan, JTI/MBTI, NEO-PIR eller med feedback igennem 360graders evalueringer af lederskabet med LVI.

Vi oplever, at ledere får øget værdi og større effekt ved at supplere deres udvikling med en personprofil eller evaluering, da det giver et datainformeret grundlag for refleksion og dialog. Samtidig understøtter profilværktøjerne en fokusering af det, der er vigtigt her og nu, og en prioritering for den enkelte – hvad opleves særligt vigtigt at tale om nu og her, og hvad kan vente? En sådan fokusering og prioritering er ofte hjælpsom for lederen, da vi som individer kan være blinde for vores egne potentialer eller udfordringer.

Udvikling af gruppen

Når vi arbejder med ledergrupper bruger vi blandt andet effect-profil, som går tæt på ledergruppens styrker og svagheder og sætter fokus på det, der er essentielt og meningsfuldt for ledergruppen og organisationen som helhed.

Vi arbejder også med afsæt i gruppeprofiler på baggrund af LVI 360 eller andre profil- og feedbackværktøjer.

Gruppeprofiler er yderst virksomme i udviklingsarbejdet med grupper som helhed, da vi også her ser en tendens til, at medlemmerne af gruppen kan være ubevidste om gruppens potentialer eller udfordringer. Vi har stor succes med at anvende gruppeprofiler i seminarer og workshops med fokus på at øge gruppens kapacitet og eksekveringskraft i eksempelvis organisatoriske forandrings- og udviklingsprocesser.

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.