Ronja Ries Højbjerg

Chefkonsulent
MSc i Competition & Elite Sports

E-mail: rh@lead.eu

Medarbejder i lead - Ronja Hoejbjerg

Ronja Ries Højbjerg

Ronja har specialiseret sig indenfor det at udvikle og implementere virksomhedsstrategier, samt at drive større strukturelle eller digitale transformationer og forandringer. Igennem disse processer arbejdes med mange forskellige elementer, hvor eks. nedbrydning af siloer og tværfunktionelle samarbejde, kommunikation og performance ofte har meget fokus.

Ronja har viden og erfaring inden for arbejde med transformationer af forskellige karakter i især i private og familieejet virksomheder. Her har hun arbejdet med organisatoriske transformationer med fokus på digitalisering, effektivisering, nye markeder eller services, nedbrydning af siloer, samt kunde og medarbejder oplevelsen.

Til dagligt sidder Ronja ude sammen med virksomhedernes ledelse og de daglige operationelle enheder, hvor hun rådgiver og hjælper med at navigere og håndtere implementeringen af startegien og de strategiske projekter eller portefølje af projekter. Derudover sidder hun til dagligt også ude hos et firma ad gangen og driver længerevarende strategiske transformationsprocesser og organisationsudviklingsprojekte (Effektmålinger ift. økonomiske gevinster og medarbejder- og kundeoplevelse).

Ronja har stor nysgerrighed og beskæftiger sig med udvikling af High Performance Environment i både sportens verden i landsholdssammenhæng, samt i en forretningsmæssig sammenhæng i eks. Professional Service Firms.

Ronja har selv en baggrund som elitesvømmer, og er opvokset i elitemiljø og været en del af disse i over 15 år.

Ronja har en kandidat i konkurrence og eliteidræt med speciale i organisations- og sportspsykologi. Derudover har hun en overbygning i Finans fra Harvard Business School, samt certificering indenfor PRINCE2 og projektledelse.

Bliv kontaktet af Ronja

Udfyld formularen, så kontakter Ronja dig hurtigst muligt.

Referencer

Erhvervserfaring

Chefkonsulent – LEAD (2022 – )

Strategisk rådgiver og seniorkonsulent – Promentum (2019-2022)

Selvstændig rådgiver og sportspsykologisk konsulent (2018 – 2020)

Researcher Internship in High Performance culture in Professional Service Firms – Deloitte (2017)

Sportspsykologisk konsulent og organisationskonsulent i High Performance kulturer – Dansk Triatlonforbund (2016 – 2017)

Specialer

Strategi udvikling og implementering

Organisatoriske og forretningsmæssige transformationer og forandringsledelse

Tværfunktionelt samarbejde og nedbrydning af siloer

Ledelse og styring af projekter

Håndtering af implementerings processer der kræver større forandringer for forretningen (eks. nye produkter, services, markeder, segmenter, m.m.) og for organisationen (eks. strukturen, systemerne, processerne, kulturen og niveauet af adfærdsændringer)

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast