Ole Mathorne

Chefkonsulent
Ph.d., cand.scient. i idræt og sundhed

E-mail: om@lead.eu

Ole Mathorne

Ole er en af LEADs eksperter på talentudvikling, implementering, organisationsudvikling, projektledelse og forskningsledelse. Han har lavet et Ph.d. projekt om succesfulde talentmiljøer og partnerskaber og er drevet af at få den viden omsat til praksis. Ambitionen er at støtte dansk talentudvikling med at kunne udvikle succesfulde bæredygtige talentmiljøer gennem samspil mellem organisationer.

Til dagligt arbejder Ole derfor typisk med organisationsudviklingsforløb målrettet udvikling af talentmiljøer og formidler nyeste forskning på området. 

Ole har stor erfaring med og brænder for arbejdet med projektstyring, ledelse og implementering og har de sidste mange år udviklet fag i disse områder på Syddansk Universitet.

De sidste 10 år har Ole bl.a. arbejdet indenfor forskningsverdenen og ser et kæmpe potentiale i styrke forskningsledelsen, samt tænke talentudvikling også i disse miljøer langt mere strategisk end det ofte foregår.

Bliv kontaktet af Ole

Udfyld formularen, så kontakter Ole dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast