Nynne Nørgaard Jensen

Chefkonsulent
Kaospilot, BA i kultur

E-mail: nnj@lead.eu

Nynne Nørgaard Jensen

Nynne er nysgerrig af natur og drevet af at forstå og udvikle individer, teams og organisationer på meningsfyldt vis. Hun er især optaget af, hvilke former for adfærd som henholdsvis knaphedsmindsets og overflodsmindsets skaber i organisationer, samt hvordan det påvirker forretningen.  

Nynne har gennem 9 år arbejdet nationalt og internationalt med kompetenceudvikling af ledere og særligt projektledere, undervisning, (visuel) facilitering, teambuilding, projektledelse, personlig udvikling og coaching – både som selvstændig og som del af et konsulenthus. 

Nynnes arbejde er præget af certificeringen som Council Guide. Det er en hybrid mellem personlig udvikling, coaching og psykoterapi med fokus på det enkelte individ samt sunde, nærværende og forpligtende fællesskaber, der styrker alle parter. Med værktøjerne herfra faciliterer hun processer,der hjælper ledere, medarbejdere, teams og organisationer til at reflektere og agere på livgivende vis med respekt for dem selv, andre mennesker, planet og organisation. 

Udover en uddannelse i Kultur- og Sprogmødestudier kombineret med Arbejdslivsstudier fra Roskilde Universitet, er Nynne også uddannet Kaospilot. Som Kaospilot er hun trænet i formidling til forskellige målgrupper, i at lede projekter og navigere i uvished samt at skabe og facilitere inspirerende og indflydelsesrige processer og tillidsfyldte læringsrum. Her er der både plads til humor, sårbarhed, dialog, feedback og særligt tid til refleksion. Alle elementer kan være vigtige dele af processen mod implementering af ændret adfærd i hverdagen. Derfor tilrettelægges projekter, processer og forløb altid ud fra et langsigtet perspektiv og i tæt samarbejde med kunden for at skabe en praksisnær tilgang, der sikrer maksimal effekt i organisationen. 

 

Bliv kontaktet af Nynne

Udfyld formularen, så kontakter Nynne dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast