Nicole Malmgaard Baandrup Rasmussen

Partner
Cand.merc. i organisation & strategi

E-mail: nbn@lead.eu

tilbudskonsulent

Nicole Malmgaard Baandrup Rasmussen

Nicole hjælper vores kunder med at skabe stærkere organisationer og bedre ledelse. Hun er specialiseret i forretningsudvikling, og som partner i LEAD er hun med til at tegne stregerne for LEADs fremtidige vækstambitioner og -muligheder. Til daglig arbejder hun under tre overskrifter:

• Udbuds- og tilbudsprocesser hvor Nicole som forretningsansvarlig for LEADs tilbudsområde lægger organisationens overordnede tilbudsstrategiske linje samt varetager den strategiske styring og eksekvering af de største tilbud af forretningskritisk karakter.

• Effektfulde ledelses- og organisationsudviklingsforløb hvor hun designer læringsforløb centreret om at skabe reelle adfærdsændringer i deltagernes hverdag med henblik på at klæde dem på til at realisere organisationens strategiske intentioner.

• Projektledelse og -styring hvor Nicole ofte varetager rollen som projektleder af komplekse forandrings- og organisationsudviklingsprojekter, hvilket ofte involverer samarbejde med førende forskere nationalt og internationalt.

Bliv kontaktet af Nicole

Udfyld formularen, så kontakter Nicole dig hurtigst muligt.

Specialer

Generationsledelse / Ledelse af generation Z

Ledelsestalentudvikling

Evalueringer og målinger

Leadership Pipeline

Projektledelse

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast