Mette Tange Vestergård

Chefkonsulent
Cand.scient.pol.

E-mail: mtv@lead.eu

Mette Tange Vestergård

Mette har stor viden og over 15 års praksis erfaring med organisationsudvikling og forandringsledelse.

Hun brænder for at sikre en ordentlig implementering og forankring af initiativer, hvad enten det handler om digitaliseringstiltag, nye arbejdsgange eller andre udviklingstiltag.

Mette har bred sektorerfaring fra ansættelser som intern konsulent og projektleder i stat, kommuner, KL og ATP.

Hun arbejder til daglig med undervisning, foredrag og konsultering af private og offentlige organisationer.

Hun har en fortid som projektchef i ATP, hvor hun har arbejdet med organisatorisk implementering af store nye it-systemer, og agil transformation. Hun har erfaring med kvalitets- og forbedringsledelse og er særligt optaget af at skabe forbedringskultur i teams og på tværs af teams.

Mette har solid erfaring som procesleder og har faciliteret workshops for både mindre grupper og hele organisationer, også i virtuelle eller hybride set-up. Du vil opleve, at Mette typisk vil indtænke nye veje i tilrettelæggelsen af procesdesign.

Mette har af flere omgange været en del af ledergrupper for større medarbejdergrupper og kender derfor hverdagen og den kompleksitet, som ligger i, at få daglig drift og udviklingsaktiviteter til at lykkes.

Tidligere har Mette arbejdet som chefkonsulent i KL med konsulentprojekter for kommunale ledergrupper om procesforbedringer og ledelsesudviklingsforløb. Hun har et særligt talent for at skabe tillidsfulde relationer og er fagligt optaget af at skabe udviklende samarbejde og sikre motivation.

Hun har de seneste år arbejdet indgående med agil transformation og har varetaget agile roller som Scrum Master, Agil coach og RTE (Release Train Engineer)

Mette er certificeret SPC (Scaled Agile Framework Program Consult) og har undervist i agile metoder og udviklet uddannelseskoncepter.

Mette har ligeledes en Masteruddannelse i Procesledelse og Organisatorisk Forandring fra Aalborg Universitet og har erfaring med systemisk coaching og professionelle samtaler.

Bliv kontaktet af Mette

Udfyld formularen, så kontakter Mette dig hurtigst muligt.

Erhvervserfaring

Chefkonsulent hos LEAD- enter next level (2022- )

Projektchef hos ATP (2016- 2022)

Chefkonsulent hos Rudersdal Kommune ”Digitalisering og Organisationsudvikling” (2012- 2016)

Chefkonsulent hos KL ”Center for Arbejdsgange og it -Arkitektur” og ”Kontoret for Ledelses- og Politikkoordinering” (2004- 2012)

Konsulent hos Lyngby Taarbæk Kommune” Ledelsessekretariatet” (2003-2004)

Fuldmægtig hos By- og Boligministeriet/Integrationsministeriet (1998- 2003)

Specialer

Forandringsledelse

Agil ledelse

Team udvikling

Implementering

Digitalisering

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast