Johan Horsten

Ledelseskonsulent
Cand.scient.pol.

E-mail: joho@lead.eu

Medarbejder i LEAD - Johan Horsten

Johan Horsten

Johan har særlig stor viden om medarbejdermotivation, visionsledelse, datainformeret ledelse, distanceledelse og styringsparadigmer i den offentlige sektor. I sin afhandling undersøgte han eksempelvis betydningen af visionsledelse og datainformeret ledelse på motivation blandt medarbejdere i en større offentlig organisation.

Johan er særligt interesseret i, hvordan man får organisationer til at præstere bedre uden at gå på kompromis med kvaliteten for borgerne og motivationen blandt medarbejderne.

Foruden sin specialiserede viden besidder han en metodisk og analytisk tung værktøjskasse, som han i LEAD omsætter til praksis for kunder. Han er lidt af en metoderytter, som elsker at simplificere rå data og statistik. Dertil er Johan analytisk i sin tankegang og tænker naturligt i årsager, hypoteser og sammenhænge.

Han arbejder til dagligt med konsultering, projektledelse og analyser for både offentlige og private organisationer.

Johan har en fortid som studentermedhjælper hos Konsulenthuset Ballisager og som juniorkonsulent samt projektkonsulent hos henholdsvis Pluss Leadership og LEAD – enter next level, hvor omdrejningspunktet har været projektopgaver og procesfacilitering for større offentlige organisationer. Han har eksempelvis arbejdet med kompetenceudvikling af jobrådgivere i forbindelse med implementeringen af den nye LAB-lov. Han har bistået i et større projekt om senior-problematikker på arbejdsmarkedet, hvor han har undervist jobkonsulenter på tværs af landet.

Johan er en stærk formidler, som formår at omsætte og tilpasse kompleks viden og forskning til et letforståeligt praksissprog i den pågældende organisation.

Johan er Cand.scient.pol med specialisering i offentlig ledelse fra Aarhus Universitet.

Bliv kontaktet af Johan

Udfyld formularen, så kontakter Johan dig hurtigst muligt.

Referencer

logo fra aarhusvand

“På baggrund uro blandt medarbejderne i Aarhus Vands IT-organisation ønskede vi en hurtig uvildig analyse og afdækning af styrker og udfordringer i den aktuelle organisering af IT-området med henblik på at skabe et godt grundlag for beslutning om den fremtidige organisering af IT-området i Aarhus Vand. Johans analyse skulle afdække IT-opgaven i Aarhus Vand og kortlægge samarbejdsudfordringerne i den nuværende organisering samt give anbefalinger til den fremadrettede organisering – herunder roller og arbejdsområder.

Kortlægningen af styrker og udfordringer i den nuværende organisering, bestod af en række kvalitative interviews med centrale ledere og medarbejdere, der gav baggrund for Johans efterfølgende anbefalinger til den fremtidige organisering af IT-området.

Johan har ydet hurtig, effektiv og intelligent indsats og dermed skabt et godt grundlag for at træffe kloge beslutninger om den fremtidige organisering af IT- organisationen.”

– Lars Schrøder, CEO, Aarhus vand

Erhvervserfaring

Ledelseskonsulent i LEAD – enter next level (2021 – )

Projektkonsulent i LEAD – enter next level (2020 – 2021)

Pluss Leadership (2020)

Konsulenthuset Ballisager (2018 – 2020)

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast