Astrid Kilt-Lindblad

Chefkonsulent
Cand.mag. i læring og forandringsprocesser

E-mail: akl@lead.eu

Astrid Kilt-Lindblad

Astrid er drevet af udvikling og af at få mennesker og organisationer til at lykkes. I hendes seneste arbejde som læringsspecialist og ledelsesrådgiver hos LEGO Fonden har hun arbejdet med at styrke organisationens kapacitet, herunder organisatorisk transformation, strategisk implementeringsproces, kulturudvikling, inklusion og diversitet, trivsel, ledelsesudvikling med mere. Astrid har også erfaring fra en chefstilling i Aalborg Skoleforvaltning hvor hun havde ansvar for samarbejde og innovation. Før det arbejdede hun 10 år som konsulent og chefkonsulent for Cubion og Center for Offentlig Kompetenceudvikling.

Astrid er kreativ, innovativ og udviklingsorienteret i al hendes færden og drevet af at designe og skræddersy læringsforløb samt rådgive, coache og lede mennesker, processer og organisationer mod deres ønskede mål og vision. Og ser digitalisering som en naturlig del af denne læring og udvikling.

”At lære er at leve”, derfor har Astrid en bachelor i uddannelse, en Cand. Mag. i Læring og Forandringsprocesser med ledelse som speciale, AAU. Har studeret Coaching og Ledelse, på University College Sjælland. Har en masterclass i Ledelse af Digital Transformation. Og er certificeret i Hogan, Belbin, NEO PI-R samt Situational Leadership.

Desuden er Astrid ekstern censor på Institut for Kultur og Læring på AAU samt medlem af deres aftagerpanel hvor hun hjælper med at skabe bro mellem uddannelse og erhvervsliv.

 

Bliv kontaktet af Astrid

Udfyld formularen, så kontakter Astrid dig hurtigst muligt.

Udvalgte publikationer

Ledelse af forandring i dagtilbuddets hverdag, Dafolo. 2019 (Skrevet kapitlet: Ledelse af digitaliseringsprocesser)

Den Spørgende Lærer, Gyldendal Akademisk A/S. 2010

Omhandler hvordan man på en gang kan optræde som klassens leder og samtidig give plads til elevernes egne initiativer og selvstændige tænkning. Viser hvordan man som lærer gennem en åben, spørgende tilgang kan fremme refleksion og læring i mødet med eleverne og de mennesker, man i øvrigt samarbejder med ud fra metoden ”Den spørgende hånd”.

Ledelse af digital udvikling i pædagogisk praksis. Magasinet skolen. Nr., 201. 3 november, 2017

Artiklen identificerer fem pejlemærker, man som leder kan læne sig op ad i enten en implementerings- eller støtte- og udviklingsproces af allerede eksisterende brug af digitale midler. Artiklen argumenterer for, at hvis den digitale udvikling skal blive meningsgivende for medarbejderne, er det vigtigt at basere den på den gældende virkelighed og ikke følge et bestemt koncept.

Sådan løfter vi læringsniveauet i folkeskolen. Magasinet skolen. Nr. 1, februar 2016

Projektledelse i folkeskolen – et perspektiv på implementering af læsefaglige projekter. Skolen i Morgen. Nr. 1. september 2012. 16. årgang. Tema: Faglig læsning og skrivning.

Vær kreativ eller dø! Chara.dk Vol 1, no. 4. 2010. Kreativitet og ledelse.

Coaching af ledere – et udviklingsperspektiv. Coaching i skoleverdenen – situationsbestemt ledelse. Artikelsamling, MasterClass i Coaching. 2009. 

Erhvervserfaring

Chefkonsulent, LEAD – enter next level (2023 – )

Special Advisor, Director, LEGO Fonden (2022 – 2023)

Capability Specialist, Sr. Manager, LEGO Fonden (2020 – 2022)

Sektorleder for Samarbejde og Innovation, Chefniveau, Skoleforvaltningen (2017 – 2020)

Konsulent og Chefkonsulent, COK (2010 – 2017)

Konsulent Cubion (2008 – 2010)

Overbygningslærer (2004 – 2008)

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler