Anika Mergen Hee

Ledelseskonsulent
Cand. merc.(psyk.)

E-mail: amh@lead.eu

Anika Mergen Hee

Anika er ledelseskonsulent i LEAD og tilknyttet vores kontor i København. Hun er ligeledes en del af LEADs stabsfunktion, hvor hun til dagligt arbejder med at understøtte direktørgruppen, optimere vores interne processer samt med div. HR-initiativer. Heriblandt onboarding af nye medarbejdere. Ydermere er Anika ansvarlig for driften af LEADs netværksforretning, som faciliterer ledelsesnetværk for ledere på højt niveau.

Til dagligt arbejder Anika også med konsultering, projektledelse og analyser for både offentlige og private organisationer. Hun er ISO-certificeret projektleder og har erfaring med projektledelse på større såvel som mindre projekter. Hun bestrider desuden flere interne faglige og administrative projektlederroller i LEAD. Herunder LEADs område for Kriser og skandalesager. Derudover besidder hun flere års erfaring med ledelsesassistance. 

Anika har erfaring som konsulent fra henholdsvis LEAD – Enter next level, Consultify Europe og ASL Consulting, hvor hun har arbejdet med rådgivning indenfor forskellige brancher og fagområder – både i den offentlige og private sektor. Hendes passion ligger i at hjælpe individer og teams med at realisere deres potentiale samt forstå deres styrker og svagheder. Anikas akademiske fundament understøtter hendes evne til at forstå og håndtere komplekse udfordringer inden for organisationsudvikling, organisationspsykologi og ledelse.

Anika er har en bachelor i Organisatorisk Læring fra Aalborg Universitet og er Cand.merc.(psyk.) fra Copenhagen Business School. 

Bliv kontaktet af Anika

Udfyld formularen, så kontakter Anika dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast