Growth mindset

Lad LEAD hjælpe med, at fremme nysgerrighed, innovation og performance med det rette mindset.

Tror du på, at evner er medfødte og uforanderlige? Eller tror du på, at evner kan udvikles gennem indsats og vedholdenhed?

Om vi forstår evner som fastlåste (fixed mindset) eller foranderlige (growth mindset) har indvirkning på, hvordan vi agerer, når vi oplever udfordringer eller modtager feedback fra andre.
En af gevinsterne ved et growth mindset er, at fejl bliver noget, man kan tale og lære af, ligesom udviklingsfremmende feedback er en naturlig del af den organisatoriske dagligdag. Flere af verdens førende virksomheder, såsom Microsoft, har allerede inkorporeret growth mindset som en fast bestanddel i deres arbejde med organisationskulturen. Og det er bestemt ikke uden grund.
Forskning peger på, at growth mindset øger evnen til at lære af fejl, skaber større engagement, job performance, innovation og commitment.

Samtidigt kan det have alvorlige konsekvenser at have et fixed mindset. I organisationer, hvor et fixed mindset dominerer, har ledere og medarbejdere svært ved at tage imod kritisk feedback, og man forsøger måske endda at skjule fejl og tage smutveje for at nå i mål. I en verden i konstant forandring og med organisationers gentagende transformationer er individer og organisationers mindset afgørende for evnen til at få succes på lang sigt. Her er growth mindset det psykologiske fundament for den læring og udvikling, der skal sikre virksomheders overlevelse.

Vi kan tilbyde afholdelse af 1-2 times oplæg eller workshop af en halv dag. 

Hvem er målgruppen for dette foredrag?

  • Foredraget er for dig, der enten er leder, udviklingskonsulent, HR-konsulent eller medarbejder.

Hvilken værdi skaber fordraget for din organisation?

Konkrete redskaber og metoder til at arbejde med growth mindset.

Ny forskningsbaseret viden om, hvad growth mindset handler om.

Indsigt i, hvorfor organisationer bør arbejde med udvikling af growth mindset så det bliver en del af organisationens kultur

Har du spørgsmål, så skriv eller ring til en af vores eksperter

Partner og ansvarlig for forretningsområdet ledergruppeudvikling

Hvad er et growth mindset?

Med et growth mindset tror man på, at evner kan udvikles gennem indsats og vedholdenhed, modsat henviser et fixed mindset til overbevisningen om, at evner er medfødte og uforanderlige. Mindset handler altså grundlæggende om, hvordan vi forstår evner og udviklingsmuligheder.

Download vores E-bog “Growth mindset”, og få værktøjer til at øge troen på, at alle kan udvikle sig gennem innovation, diversitet og performance. 

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation

Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et lederudviklingsforløb?

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

Claus Elmholdt

Faglig direktør, Stifter

Mobil: +45 26 14 51 57
E-mail: ce@lead.eu