Frem jeres organisatoriske succes gennem en growth mindset kultur

Dyk ned i growth mindset teorien og stil skarpt på, hvorfor og hvordan du som leder kan arbejde med growth mindset kultur.

Følgende 3 ting får du med fra dette webinar:

  • Viden om, hvad growth mindset teorien handler om
  • Indsigt i, hvorfor organisationer bør arbejde med udvikling af growth mindset kultur
  • Konkrete råd til at komme i gang med at udvikle en growth mindset kultur

Hvem er webinarets vært​

Rasmus Thy Grøn – Partner og ansvarlig for forretningsområdet ledergruppeudvikling i LEAD – Enter next level. Han er en af hovedforfatterne til den nye bog ”Den Offentlige Leadership Pipeline 2 – ledelseskraft til en ny tid”.

Growth mindset henviser til overbevisningen om, at vores evner kan udvikles gennem indsats og vedholdenhed. Dette står i konstrast til fixed mindset, som abonnerer på, at evner er medfødte og uforanderlige. Organisationer med en growth mindset kultur tror på, at alle kan udvikle sig. En af gevinsterne ved en growth mindset kultur er, at fejl bliver noget, man kan tale og lære af, ligesom udviklingsfremmende feedback er en naturlig del af den organisatoriske dagligdag. Forskning peger på, at growth mindset øger evnen til at lære af fejl, skaber større engagement, job performance, innovation og commitment.

Beskrivelse fortsætter under næste sektion.

Growth Mindset versus Fixed Mindset

Læs en af Rasmus Thy Grøns artikler, hvor han deler sine egne praksiserfaringer som konsulent og giver et indblik i forskellene på et fixed og et growth mindset. Du får også en række gode råd til, hvordan du kan arbejde med at få udviklet et growth mindset i din organisation.

Samtidigt kan det have alvorlige konsekvenser ikke at have fokus på at udvikle en growth mindset kultur. I organisationer med en fixed mindset kultur har ledere og medarbejdere svært ved at tage imod kritisk feedback, og man forsøger måske endda at skjule fejl og tage smutveje for at nå i mål. Det handler om at fremstå succesfuld for enhver pris. I en verden i konstant forandring er individer og organisationers mindset afgørende for evnen til at skabe succes på lang sigt. Her er growth mindset det psykologiske fundament for den læring og udvikling, der skal sikre virksomheders overlevelse.

Hvordan kan LEAD hjælpe til en Growth mindset kultur?

Med et growth mindset tror man på, at evner kan udvikles gennem indsats og vedholdenhed, modsat henviser et fixed mindset til overbevisningen om, at evner er medfødte og uforanderlige. 

I LEAD er vi eksperter i at udvikle growth mindset kulturer, der både fremmer individers og organisationers succes. Vores arbejde er funderet i en solid praktisk erfaring kombineret med forskningsbaseret viden. Vi skræddersyr altid vores ydelser, så de passer til den enkelte organisations kontekst og behov.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.