fbpx

Historien om LEAD

I 2013 mødtes Thor Molly-Søholm, Kristian Dahl og Claus Elmholdt hjemme i Thors køkken. De tre havde i flere år på Aalborg universitet forsket i og udviklet en række praksis-modeller og -metoder til ledelse – og nu var ambitionen at bringe denne viden ud i virkeligheden og hjælpe ledere og organisationer med at lykkes bedre.

“Vi ville samle de dygtigste og mest spændende mennesker på tværs af konsulentbranchen og forskningsverdenen. Sammen ville vi hjælpe vores kunder til at veksle den nyeste og bedste viden om ledelse til bedre resultater i dagligdagen – til gavn for deres bundlinje, og til gavn for samfundet”, Kristian Dahl

Formålet med virksomheden var og er således et ønske om at dele denne viden og se det omsat til bedre resultater.

Den ambition, og den stålfaste dedikation til at gøre en mærkbar og målbar forskel, lever stadig i bedste velgående i LEAD.

”Vi sætter en ære i at være first movers. Vi vil skabe ny viden, og vi vil bruge den viden til at skabe bedre ledelse og bedre organisationer. Derfor tager vi altid udgangspunkt i en kombination af forskningsbaseret viden og den konkrete virkelighed for den enkelte leder, og for den enkelte organisation, når vi samarbejder med vores kunder”, Thor Molly-Søholm

De tre stiftere kom alle tre med mange års erfaring fra konsulentbranchen hvor f.eks. Thor har være direktør og underdirektør i Rambøll Management og ATTRACTOR, og fra forskningsverdenen, hvor de har skrevet og været medforfattere på en række bøger og artikler om ledelse.

Holdet er siden hen vokset støt, og firmaet er nu flere end 30 medarbejdere, der hver eneste dag hjælper kunderne med at lykkes med alt fra ledelsesudvikling til talentudvikling og implementering af forandringer og nye strategier.

”Vi udvikler hele tiden vores egen organisation og de ydelser, vi tilbyder, så vi kan være på forkant og ruste vores kunder bedst muligt til at møde fremtidige muligheder og udfordringer”, Claus Elmholdt.