fbpx

Rekruttering & Fastholdelse

 Lær kunsten at tiltrække og fastholde kvalificerede kandidater og opnå langsigtede gode løsninger. På dette kursus får du fyldt værktøjskassen op med konkrete redskaber til at skabe gode rekrutteringer for din organisation og fastholde motiverede medarbejdere der trives. 

Book din plads på kurset direkte, eller bliv ringet op af en rådgiver.

Du kan betale med EAN, faktura eller betalingskort via vores webshop.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, og bliv ringet op af en rådgiver, hvis du ønsker at høre mere om kurset eller booke en plads.

Kursus i 'Rekruttering og Fastholdelse'

Den offentlige sektor står foran en række demografiske og teknologiske forandringer, der betyder, at den offentlige sektor skal blive endnu bedre til at tiltrække kandidater og til at fastholde dem.

Få metoderne til at gentænke rekruttering og fastholdelse af medarbejdere, og sæt skub i de områder, du selv kan flytte på.

Udfyld formularen nedenfor, og modtag vores PDF omkring kurset ‘Rekruttering og Fastholdselse’. 

Dit udbytte

 • Forståelse for hvordan du/I arbejder med rekruttering og fastholdelse i dag 
 • Viden om hvordan god ledelse skaber en attraktiv organisation 
 • Hvordan man lykkes med at være en attraktiv organisation
 • Indsigt i best practice og nøglen til at skabe langsigtede løsninger
 • Workshop og sparring på din/jeres rekruttering & fastholdelsesplan

Pris, tid og sted

Hermans i Tivoli Friheden, Skovbrynet 8, 8000 Aarhus.

Den 8. februar, 2023.

5.995,- kr. ex. moms pr. deltager.

Du kan betale med EAN, faktura eller betalingskort via vores webshop.

På kurset vil vi kombinere inspirerende ny viden med praksisfokuserede workshops

Der er rig mulighed for at blive konkret og skabe nye handlemuligheder i egen praksis. Kurset er inddelt i tre sektioner:

Skab en attraktiv organisation gennem god ledelse

Lotte Bøgh Andersen dykker ned i den seneste forskning om omdømmeledelse kombineret med de ledelsesformer, hvor vi i længere tid har vidst, at de hænger sammen med motivation og medarbejdernes intention om at forblive i organisationen. 

 • Hvad er ifølge den seneste forskning vores største udfordringer?
 • Hvad kan vi selv gøre, når de strukturelle løsninger mangler?
 • Hvordan arbejder vi med den ledelsesmæssige understøttelse af mening?

Kandidatanalysen - Hvad ønsker medarbejderen?

Morten Ballisager deler den seneste viden og data fra undersøgelser blandt tusindvis af medarbejdere.

 • Hvilke krav, behov og ønsker har medarbejderne og hvordan imødekommer vi dem?
 • Hvordan håndterer vi den nye generation af medarbejdere, og hvordan fastholder vi seniorer?

Rekruttering i praksis - innovative løsninger

Martin Østergaard giver os indblik i den praksisnære erfaring fra sin tid i forskellige offentlige organisationer. 

Sådan arbejder vi med rekruttering og fastholdelse i Aarhus Kommune uden at skubbe problemerne videre til naboen. 

Gratis webinar: Hvordan løser vi udfordringerne med rekruttering og fastholdelse i den offentlige sektor?

Webinaret blev afholdt onsdag den 9. november 2022.

På webinaret får du inspiration til at gentænke og din praksis for rekruttering og fastholdelse af de rigtige medarbejdere i et langsigtet bæredygtigt perspektiv.

Claus sætter fokus på, hvordan du kan skabe en mere attraktiv arbejdsplads gennem god ledelse, og Morten vil løfte noget af sløret for, hvad dataen siger, når man kigger ind i flere tusinde respondenters svar på, hvad de ønsker sig af deres kommende arbejdsplads.

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger til en virtuel debat omkring en af de største udfordringer for offentlige ledere i øjeblikket.

God ledelse skaber rammerne for et meningsfuldt arbejde, en bæredygtig kultur og et godt kollegialt fællesskab

Det er den helt centrale ingrediens, hvis vi skal lykkes med at skabe attraktive arbejdspladser, hvor mennesker trives og gror.

Mens det er små årgange, der står klar til at gøre deres entré på arbejdsmarkedet, begynder de store årgange samtidigt at forlade arbejdsmarkedet. Fra at kandidaterne førhen har konkurreret om stillingerne, konkurreres der nu om kandidaterne – både når man rekrutterer, men også for at fastholde talenter i eksisterende stillinger. Vi kan ikke købe os til loyal arbejdskraft. Selvfølgelig skal lønnen være ordentlig og fair, men vi kan ikke løse rekrutterings- og fastholdelsesproblematikken i den offentlige sektor alene ved at give mere i lønningsposen. Det flytter blot problemet til nabokommunen eller -sygehuset og skaber kun kortvarig effekt.

På dette endagskursus har vi samlet en række eksperter indenfor offentlig ledelse og rekruttering til at gentænke den måde, vi som organisation og ledere ser på og arbejder strategisk målrettet med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere i et langsigtet bæredygtigt perspektiv. Du får inspiration og konkrete redskaber til at gentænke og forbedre jeres praksis for rekruttering og fastholdelse af de rigtige medarbejdere. Og du får muligheden for at stille skarpt på egen praksis og få ny inspiration til mulige løsninger.

Kurset er udviklet af

 • Claus Elmholdt – medstifter og faglig direktør i LEAD – enter next level. Han står bl.a. bag bestsellere som ‘Effektive Ledergrupper’ og ‘Ledelsespsykologi’. 
 • Lotte Bøgh Andersen – Professor, cand.scient.pol., Ph.D., forsker netop nu i rekruttering og fastholdelse og er til daglig centerleder for Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet.
 • Morten Ballisager – ekspert i rekruttering, karriere og danskernes arbejdsliv. Til daglig er han direktør og ejer af konsulenthuset Ballisager. Han er forfatter til den 5-stjernede ‘Håndbog i Moderne Jobsøgning’, der blev udråbt til en af årets erhvervsbøger.
 • Martin Østergaard – stadsdirektør i Aarhus Kommune, tidl. direktør i Børn og Unge i Aalborg Kommune, samt børne- og undervisningsdirektør i Hjørring Kommune.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.