Ledige stillinger

I LEAD er vi dedikeret til at gøre en forskel. For vores kunder og for det samfund, vi er en del af. Vi vil bidrage med ny viden, vi vil præge og udvikle feltet fagligt, og vi vil være med til at sætte dagsordenen. Det kan vi kun gøre, når vi har et stærkt team bestående af de mest kompetente kolleger i branchen. Vi er derfor altid interesseret i at høre fra specialiserede profiler inden for ledelsesudvikling, strategiimplementering, forandringer og strategisk proceskonsultation.

Projektcontroller/økonomimedarbejder til fagligt stærkt konsulent- og rådgivningshus

Brænder du for at understøtte en virksomhed på en vækstrejse, og for at arbejde med tal og strukturer? Vil du være en del af fællesskabet i et fagligt stærkt konsulent- og rådgivningshus, hvor du får en høj grad af frihed og attraktive udviklingsmuligheder?Så er du måske den projektcontroller/økonomimedarbejder, vi er på udkig efter til vores kontor i Aarhus.

Læs mere om stillingen

Direktions- og HR-konsulent til fagligt stærkt konsulent- og rådgivningshus

Brænder du for at understøtte en direktion på en vækstrejse, og for at arbejde med, og udvikle HR området? Vil du være en del af fællesskabet i et fagligt stærkt konsulent- og rådgivningshus, hvor du får en høj grad af frihed og attraktive udviklingsmuligheder? Så er du måske den direktions- og HR-konsulent, vi er på udkig efter til vores kontor i Aarhus!

Læs mere om stillingen

Chefkonsulenter med speciale i ledelsesudvikling

Brænder du for at udvikle bedre ledelse og stærkere organisationer? Er du en erfaren konsulent med fast forankring i både teori og praksis? Og vil du være en del af et fagligt stærkt konsulenthus med medvind i markedet, hvor du får en høj grad af frihed, spændende opgaver og attraktive udviklingsmuligheder?
Så er du måske én af de nye konsulenter, vi er på udkig efter til vores kontorer i Aarhus og København.

Læs mere om stillingen

Chefkonsulenter til fagligt stærkt ledelseskonsulenthus

Brænder du for at udvikle bedre ledelse og stærkere organisationer? Er du en erfaren konsulent med fast forankring i både teori og praksis? Og vil du være en del af et fagligt stærkt konsulenthus med medvind i markedet, hvor du får en høj grad af frihed og attraktive udviklingsmuligheder? Så er du måske én af de nye konsulenter, vi er på udkig efter til vores kontorer i Aarhus og København.

Læs mere om stillingen

Ledelseskonsulenter til fagligt stærkt ledelseskonsulenthus

Er du en skarp og karismatisk underviser og proceskonsulent? Brænder du for at udvikle bedre ledelse og stærkere organisationer? Og vil du være en del af et fagligt stærkt konsulenthus med medvind i markedet, hvor du får en høj grad af frihed og attraktive udviklingsmuligheder?

Læs mere om stillingen

Marketing-praktikant til efteråret 2022

Læser du kommunikation, marketing eller lignende? Og er du interesseret i et praktikforløb med store udfordringer, gode udviklingsmuligheder, et stort arbejdsmæssigt fællesskab samt et højt fagligt niveau? Så kunne en stilling som marketing-praktikant i LEAD – enter next level måske være noget for dig.

Læs mere om stillingen

Vil du vide mere?

Kontakt os her