Søren Bo Pedersen

Projektkonsulent
Stud.cand.psych

E-mail: Sbp@lead.eu

Søren Bo Pedersen

Søren Bo Pedersen

Søren er ansat i LEAD som projektkonsulent og er tilknyttet kontoret i Aarhus. Her arbejder han inden for området Ledelse af Digitalisering og hjælper med at klæde ledere godt på til den digitale transformation. Med sin nysgerrige og videbegærlige tilgang til arbejdet besidder Søren kompetencer og interesser, der spænder vidt. Herunder undervisning, kreativ kommunikation, politik, kunstig intelligens og forretningsudvikling.

 

Til dagligt studerer Søren psykologi på Aarhus Universitet. Herigennem har han tilegnet sig generel viden om mennesker og deres relationer og trivsel såvel som specialiseret viden inden for ledelse, stress, organisatoriske forandringer og coaching. I sit daglige arbejde udvikler Søren sin viden og kompetencer gennem praktisk erfaring i form af samarbejde med LEADs erfarne konsulenter og engagement med kunderne.

Bliv kontaktet af Søren

Udfyld formularen, så kontakter Søren dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast