Sissel Laigaard

Projektkonsulent
Stud.cand.psych.

E-mail: slai@lead.eu

Sissel Laigaard

Sissel Laigaard

Sissel har stor interesse i ledelse, arbejdspsykologi og organisatorisk udvikling. For øjeblikket brænder hun især for at facilitere løsningsorienterede processer.

Sissel er studerende, men har opnået betydelig erfaring gennem en række studierelevante job før hun kom til LEAD.

Tidligere har hun haft privilegiet af at arbejde som studenterkonsulent hos HumanHouse, junior konsulent hos Work Capacity, Talent Acquisition assistent hos NGIN og tilmed været frivillig rådgiver hos Headspace. Disse muligheder har givet hende chancen for at udforske forskellige områder inden for arbejds- og organisationspsykologi og opbygge en bred vifte af kompetencer, herunder analyse, formidling, koordinering af arrangementer, psykologisk testning og samtale.

Derudover har hun også opnået erfaring med ledelsesudvikling, psykisk arbejdsmiljø, stress og rekruttering, blot for at nævne nogle få områder. På det seneste har Sissel imidlertid udviklet en særlig interesse for implementering og forandringsledelse, som hun brænder for at udforske yderligere.

Bliv kontaktet af Sissel

Udfyld formularen, så kontakter Sissel dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler