Rasmus Rauch Jensen

Projektkonsulent
Stud.Bac.Soc

E-mail: rrj@lead.eu

Medarbejder i LEAD - Rasmus Rauch Jensen

Rasmus Rauch Jensen

Rasmus Rauch Jensen er sociologistuderende ved Københavns Universitet og arbejder ved siden af sine studier som projektkonsulent i LEAD – enter next level. Rasmus er forankret i ledelsesudviklingsområdet, hvor han understøtter områdets konsulenter i deres daglige opgaveløsning. Hertil bistår Rasmus også på testområdet, hvor han hjælper til at sikre, at de administrative processer kører glat.

Som sociologistuderende ved Københavns Universitet tilegner Rasmus sig en bred teoretisk viden inden for sociologien og har stærke kompetencer indenfor kvalitative såvel som kvantitative samfundsvidenskabelige metoder. Viden og kompetencer som han bringer i spil i sin opgaveløsning i LEAD – enter next level.

I sine studier er Rasmus særligt interesseret i, hvordan den grønne omstilling har betydning for mennesker og organisationers relationer. Rasmus engagerer sig også i den grønne omstilling gennem civilsamfundet, hvorfra han har erfaring med planlægning og afvikling af større arrangementer. Samtidigt har han har som studenterstudievejleder på Københavns Universitet tilegnet sig erfaring med formidling og personlige samtaler. Dette er også erfaringer Rasmus tager med sig videre i sit arbejde hos LEAD.

Bliv kontaktet af Rasmus

Udfyld formularen, så kontakter Rasmus dig hurtigst muligt.

magasin, LEAD Insights, ledelse

Vil du have viden og inspiration til hvordan du styrker arbejdet med ledelse og organisationsudvikling i den offentlige og private sektor i Danmark?

 Tilmeld dig vores digitale magasin og få viden og inspiration direkte i din indbakke.