Jannie Knudsen

Associeret partner
Cand.merc.jur, HD(O)

E-mail: jk@lead.eu

Medarbejder i LEAD - Jannie Knudsen

Jannie Knudsen

Jannie er en af LEADS eksperter inden for analyse, implementering og organisationsudvikling.

I opgaveløsningen står Jannie på mere end 25 års erfaring som chef/direktør i 5 forskellige kommuner, konsulentvirksomheder samt et pensionsselskab. Jannie har arbejdet inden for de fleste velfærdsområder (arbejdsmarked, sundhed, senior og handicap) og på tværs af disse. Grundet Jannies store erfaring, formår hun at binde praksis og teori sammen og i kraft af dette, kombineret med stor faglig indsigt, sikrer hun brugbare og omsættelige løsninger for kunden.

Sideløbende med samarbejdet med LEAD har Jannie sin egen konsulentvirksomhed, som primært løser opgaver for kommuner og kommuners samarbejdspartnere.

Jannie har særlig erfaring med målgruppeanalyser, projektledelse og evaluering, organisationsudvikling og ledelsesunderstøttelse samt udarbejdelse af strategier og handleplaner med respekt for det politiske samspil. Hun brænder i særdeleshed for det helhedsorienterede samspil i kommunerne samt optimering af organisation og indsats, til gavn for såvel borgere som virksomheder og den offentlige medspiller.

Jannie tror på inddragelse som springbræt til engagement og innovative input og på løbende og udviklende dialog med kunden.

Bliv kontaktet af Jannie

Udfyld formularen, så kontakter Jannie dig hurtigst muligt.

Podcasts