Alberte Korsgaard Navntoft

Projektkonsulent
Cand.merc i Strategy, Organization and Leadership

E-mail: akn@lead.eu

Medarbejder i LEAD - Alberte Korsgaard Navntoft

Alberte Korsgaard Navntoft

Alberte Korsgaard Navntoft er ansat i LEAD som projektkonsulent. Alberte er tilknyttet organisationsudviklingsområdet, hvor hun understøtter konsulenterne i deres daglige arbejde.

Udover sin rolle som projektkonsulent er Alberte studerende ved Aarhus BSS, hvor hun læser cand.merc i Strategy, Organization and Leadership. Alberte er særligt optaget af, hvordan organisationer og ledere bedst kan involvere medarbejdere i forandringsprocesser og omdanne modstand mod forandring til noget konstruktivt.

Alberte brænder med andre ord for strategi og ledelse af forandringer af organisatoriske transformationer. Hun har i sin tidligere rolle som praktikant hos LEAD fået en dybere og mere praksisnær forståelse for, hvorfor forandringer er svære at implementere i praksis, som sammen med hendes teoretiske viden fra studiet giver et solidt fundament for Alberts opgaveløsning i LEAD.

Bliv kontaktet af Alberte

Udfyld formularen, så kontakter Alberte dig hurtigst muligt.

Podcasts

Podcast, Distribueret ledelse, Kim Martin Nielsen
Ledelsesudvikling

Distribueret ledelse

Et ekspertpanel bestående af to konsulenter og en skoleleder bevæger sig ind i vigtigheden og værdien af distribueret ledelse. Hvad skal du være særlig opmærksom på? Hvornår går det galt, hvis du ikke er det? Hvad er første skridt til at komme i gang med distribueret ledelse?

Hør podcast

DEN ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS 2024

Vi afholder konference om den attraktive arbejdsplads den 21. maj i Århus og den 24. maj i København.

Bliv klogere på:

  • Helhedsmodellen
  • Den nytænkende arbejdsplads
  • Indsatsområder
  • Best practice-eksempler