Psykisk Arbejdsmiljø & Trivsel

Med en uddannelse i  ledelse af psykisk arbejdsmiljø og trivsel, bliver du klædt på med de vigtigste ledelsesgreb til at forebygge stress, reducere sygefraværet, øge trivslen og optimere performance i din organisation. 

Book direkte, eller bliv ringet op af rådgiver.

Du kan betale med EAN, faktura eller betalingskort via vores webshop.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, og bliv ringet op af en rådgiver, hvis du ønsker at høre mere om kurset eller booke en plads.

På uddannelsen får du:

 • Den mest opdaterede viden inden for feltet
 • Viden til at forstå sammenhængen mellem ledelse og psykisk arbejdsmiljø
 • Værktøjer og metoder til at udvikle og fastholde et godt psykisk arbejdsmiljø i jeres organisation
 • Redskaber til at håndtere og forebygge stress
 • Redskaber til at skabe læring og udvikle medarbejdernes performance

Deltagerprofil

Uddannelsen henvender sig til ledere og ledergrupper på alle niveauer, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og HR- eller organisationskonsulenter der arbejder med at forebygge stress og fremme trivslen. 

Uddannelsen fungerer både til den enkelte, men man kan med fordel deltage sammen med kolleger og skabe et fælles sprog og en retning for den specifikke afdeling. 

 Udfyld formularen nedenfor, og få tilsendt materiale om uddannelsen.

En uddannelse i psykisk arbejdsmiljø og trivsel skaber bedre arbejdspladser

På dette 3-dages forløb bliver I som organisation, ledere, tillidsrepræsentanter eller andre som arbejder med trivsel og psykisk arbejdsmiljø, klædt på med den nyeste viden og de vigtigste redskaber til at styrke trivsel og performance i jeres organisation. I lærer at arbejde strategisk og forebyggende med psykisk arbejdsmiljø, ligesom I får trænet hands-on værktøjer til at håndtere svære situationer. Endelig bliver I skarpe på jeres forskellige roller og ansvar i ledelsen af jeres psykiske arbejdsmiljø.

Med en uddannelse i ledelse af psykisk arbejdsmiljø og trivsel bliver du klædt på med de vigtigste ledelsesgreb til at forebygge stress, reducere sygefraværet, øge trivslen og optimere performance i din organisation. 

Tæt kobling mellem teori og din konkrete hverdag

Uddannelsen består af en intensiv vekselvirkning mellem korte oplæg, sprintinspireret casearbejde i mindre teams og refleksionsøvelser.

I løbet af uddannelsen arbejder vi med jeres egne indsatser i en tæt kobling til jeres daglige ledelsespraksis, som I løbende vil få feedback på.

Datoer - København

KANT Eventspace, Drejervej 11, 2400 København NV: 

 • Modul 1: 09/03 – 2023

Overgaden Oven Vandet 10, 2. sal, 1415 København K

  • Modul 2: 20/04 – 2023
  • Modul 3: 25/05 – 2023
  Kontakt os, hvis du ønsker et forløb ude hos jer.

  Datoer - Aarhus

  Vestergade 43, 8000 Aarhus C.

  D. 16. juni 2023

  • Modul 1: 16/06 – 2023
  • Modul 2: 16/08 – 2023
  • Modul 3: 12/09 – 2023
  Kontakt os, hvis du ønsker et forløb ude hos jer.

  Pris

  12.900,- pr. deltager eks. moms.

  3 moduler/3 undervisningsdage

  Du kan både deltage alene eller sammen med eksempelvis din ledergruppe. 

  Du kan betale med EAN, faktura eller betalingskort via vores webshop.

   

  Mød dine undervisere

  Uddannelsen er udviklet og styret af vores tre dygtige konsulenter Katrine Bastian, Kim Martin Nielsen og Mickey Klysner Riis. 

  Katrine Bastian har fokus på at styrke både arbejdsmiljø og samarbejde gennem udviklingen af organisationens læringskultur. Hun har over 10 års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling.

  Kim har 22 års erfaring som coach, konsulent og underviser inden for en række områder herunder arbejdsmiljø og trivsel – med ledelse og professionelle samtaler som omdrejningspunkt. Kims spidskompetence er ledelsesudvikling.

  Mickey arbejder med et særligt fokus på psykologiske behov og menneskelig trivsel i perioder med store forandringer og implementeringsprocesser. På denne uddannelse vil han klæde jer på til at forebygge og håndtere stress og sygefravær forårsaget af dårligt psykisk arbejdsmiljø. Han har over 8 års erfaring med procesfacilitering, ledelse og ledelsesudvikling.

  I videoerne her på siden kan du møde Katrine, Kim og Mickey, som tilsammen besidder mange års erfaring indenfor psykisk arbejdsmiljø og trivsel og anses for at være blandt de dygtigste specialister på området i Danmark. 

  Dyk ned i vores vidensunivers

  Du kan tilmelde dig et af vores seminarer eller webinarer, hvor vi præsenterer den nyeste forskning indenfor ledelse- og organisationsudvikling.

  Skal vi tage en uforpligtende dialog?

  Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

  Bliv ringet op af en rådgiver

  Bliv ringet op af en rådgiver

  Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.