LEAD søger skarp tilbudskonsulent med stærk forretningsforståelse

LEADs tilbudsområde har en stærk track record, og vi søger lige nu en kollega, der med sit stærke kommercielle mindset og gode skrivekompetencer kan bidrage til vores fortsatte vækst. 

Du vil blive en del af et ungt og ambitiøst tilbudsteam præget af en høj grad af medbestemmelse, hvor du kommer til at beskæftige dig med tilbud, konkurrenceudsættelser og konceptudvikling for vores kunder i den offentlige og private sektor.

Du vil lede tværfaglige projektteams, der sammensættes efter kundens behov, og være ansvarlig for at strukturere og gennemføre tilbudsprocesserne fra start til slut. Du vil lede tilbuddet fremad fra markedsdialog til kontrakt og undervejs sikre, at ydelserne konceptualiseres på en måde, der tager højde for både kvalitet og lønsomhed. Det er vigtigt at have en analytisk tankegang for at løse de forskellige komplekse problemer og komme med konceptuelle løsninger, der matcher markedet.

Som en del af LEADs tilbudsområde får du en bred kontaktflade. Foruden tilbudsteamet vil dine primære interessenter i større tilbud være områdedirektører og fagspecialister internt i LEAD og eventuelle eksterne interessenter (HR-repræsentanter, udbudskonsulenter m.m.). Du vil samtidigt løbende støtte og rådgive på tværs af LEADs konsulenter i mindre tilbudsprocesser.

Arbejdsopgaver

Som tilbudskonsulent hos LEAD vil du være ansvarlig for hele tilbudsprocessen, og dine opgaver  omfatter bl.a.:

 • Projektledelse under hele tilbudsprocessen, herunder udarbejdelse af tidsplaner og budgetter, kommunikation med kunden samt involvering af og koordinering mellem kolleger.
 • Udvikle innovative og skræddersyede forløb, der matcher kundens behov.
 • Forberede præsentationsmateriale til og deltage i markedsdialoger, præsentationsmøder og forhandlingsmøder med kunder.
 • Håndtering af samt styring heraf.
 • Udarbejdelse af tilbudsmateriale med fokus på tekstformidling og kommunikation.
 • Sparringspartner for ledelse og kolleger ift. kommerciel, teknisk og/eller juridisk ad-hoc-bistand i tilbud.
 • Udvikling af LEADs tilbudsprocesser og -aktiviteter.


Din løbende karriereudvikling er en topprioritet for os. Derfor får du mulighed for at sætte dit eget præg på din faglige udvikling gennem deltagelse på interne og eksterne kurser og Samtidig får du en høj grad af medbestemmelse, så du kan være med til at forme dine opgaver og karriereudvikling.

Om dig

For at trives i rollen som tilbudskonsulent i LEAD forestiller vi os, at du:

 • Er ambitiøs og målrettet.
 • Har 1-2 års erfaring med tilbudsprocesser, især udarbejdelse af tilbud/udbud.
 • Har skarpe kommunikationsfærdigheder.
 • Trives med og bliver begejstret over innovative løsninger til kunders komplekse problemer.
 • Kan skifte mellem at være kreativ og analytisk for at sikre de bedste løsninger.
 • Erfaring med projektledelse og stakeholder management.
 • Er detaljeorienteret og evner at sikre et højt kvalitetsniveau i dit arbejde.
 • Har gode evner indenfor projektledelse og interessenthåndtering.
 • Trives i at arbejde med både korte og lange deadlines, hvor løbende tilpasning til omverdenen er en forudsætning.
 • Har en relevant kandidatuddannelse inden for f.eks. kommunikation, cand.merc., cand.merc.jur., statskundskab el.lign.


Kendskab til udbudsregler er en fordel, men ikke et krav. Derudover skal du have lysten til at spille en aktiv rolle i den videre professionalisering af LEADs tilbudsområde.

Hvad tilbyder vi

Du bliver en del af et dynamisk og vidensrigt fællesskab, hvor du vil arbejde sammen med nogle af landets førende konsulenter inden for ledelses- og organisationsudvikling. Dette giver dig en suveræn mulighed for faglig udvikling inden for feltet, hvor du får en central rolle i udviklingen af læringskoncepter samt organisations- og ledelsesudviklingsforløb inden for temaer som psykisk arbejdsmiljø, diversitet og inklusion, kulturudvikling, ledelse af digitalisering, strategiudvikling og -implementering, ledergruppeudvikling og meget mere. I LEAD vil du opleve en høj grad af fleksibilitet, hvor du får mulighed for at tilrettelægge din arbejdsdag.

Lønnen er konkurrencedygtig og indeholder en attraktiv bonusordning. Vi prioriterer et godt kollegaskab og afholder derfor jævnligt fællesdage samt faglige udviklingsdage, hvor du møder kollegerne på tværs af vores kontorer i Aarhus og København. Derudover arrangerer vi regelmæssige sociale arrangementer som fredagsbarer, sommerfester, julefrokoster og deltagelse i events som DHL-stafetten. 

Dit arbejdssted vil være på vores kontor i København beliggende på Christianshavn.  

Er du interesseret?

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og dit CV inden ansøgningsfristen d. 10. juni 2024. Ansøgninger gennemgås løbende, og vi anbefaler derfor at sende din ansøgning hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål vedr. stillingen, bedes du kontakte partner i LEAD Nicole Malmgaard Baandrup Rasmussennbn@lead.eu eller +45 2089 3908.

Vi søger at minimere bias i vores rekrutteringsproces og beder derfor ansøgere om at undlade at inkludere billede og fødselsdato i deres ansøgning.

tilbudskonsulent

Om LEAD

I LEAD arbejder nogle af landets mest specialiserede konsulenter inden for ledelses- og organisationsudvikling. Det betyder, at uanset om vi løser projekter i samarbejde med dig, eller om du deltager i vores uddannelser, netværk eller indgår i længere rådgivnings- og udviklingsforløb, møder du topfaglig kvalitet.

Vi samarbejder med topledere, ledere og udviklingskonsulenter i en række af Danmarks kommuner, regioner, styrelser og toneangivende private virksomheder. Vi er samtidig et ambitiøst videnshus, der arbejder med velkendte såvel som nye fagområder, og som opsøger, producerer og formidler førende viden. Ønsket er at omsætte forskningsbaseret viden og erfaringer med, hvad der virker, til løsninger tæt på praksis.

I LEAD løfter vi mennesker og organisationer til næste niveau, så de kan gøre en forskel for andre og for det samfund, vi alle er en del af. Og frem mod 2030 stræber vi efter at blive Danmarks dagsordenssættende konsulenthus og et ambitiøst, topfagligt og mangfoldigt fællesskab.

Du kan læse mere om os på www.lead.eu