Løft dit digitale arrangement til næste niveau

Få hjælp til faciliteringen og koncentrer dig 100 procent om indholdet. 

Du sidder i endnu et online møde, hvor de sidste deltagere ti minutter inde i mødet stadig ikke har fået lyden til at virke. Oplæggene er lange, og skiftene imellem dem trækker ud, fordi teknikken driller. Når der bliver stillet spørgsmål og lagt op til debat, er der larmende tavshed. Lyder det bekendt?
Har du til gengæld også været til det gode online møde, hvor alt spillede? Det tekniske kørte glat og gnidningsfrit. Der var liv og interaktion undervejs. Og der blev fulgt effektivt op efter mødet.

Vores team af digitale faciliteringseksperter ved, hvordan man holder det gode online møde. Lad dem hjælpe dig med at facilitere dit næste digitale arrangement og undgå, at dit indhold og dine budskaber drukner i tekniske udfordringer og manglende interaktion.

Let og elegant facilitering af digitale møder, konferencer og processer

Det er en udfordring at facilitere gode online arrangementer. Det kræver noget andet og mere at fastholde deltagernes opmærksomhed, når I er adskilt af en skærm og ikke kan afkode hinandens kropssprog. Og det stiller andre krav til selve faciliteringen.

Vores team af digitale faciliteringseksperter ved, hvad der skal til, for at et digitalt arrangement forløber let og elegant, hvad end der er tale om et møde, en konference, en proces eller et uddannelsesforløb.

Vi supporterer dig hele vejen både før, under og efter mødet.

Du skal ikke bekymre dig om det tekniske. Til gengæld kan du koncentrere dig 100% om budskaberne og det, som du gerne vil opnå med arrangementet.

Typisk hjælper vi med:

  • Forberedelse: Planlægning, indkaldelse, valg af platform, set-up mm.
  • Facilitering af selve mødet: Teknisk facilitering, skabe liv, interaktion, mulighed for debat mm.
  • Opfølgning på mødet: Opsamling af læring, kommentarer i chatten mm.

Vi kan også hjælpe dig med at opbygge kapaciteten og kompetencerne internt, hvor vi klæder dine medarbejdere på til selv at løfte den digitale faciliteringsopgave.

Er du interesseret i at høre mere?

Vi sammensætter gerne et tilbud, der matcher dine behov og garanterer en fast lav pris. Vores team af professionelle digitale facilitatorer har stor erfaring med at facilitere online aktiviteter. I løbet af den seneste måned har de tilsammen faciliteret 130 digitale arrangementer for mere end 2500 mennesker.

Det siger kunderne

Har du spørgsmål, så skriv eller ring til en af vores eksperter