Uddannelse & Kurser

Giv dine kompetencer et løft – og skab mærkbare og målbare resultater. For dig selv. Og for din organisation.
Vi tager afsæt i forskningsbaserede metoder og tæt kobling til din konkrete hverdag for at sikre størst udbytte og vedvarende effekt.

“Det er det bedste uddannelsesforløb jeg har været igennem. De super kompetente undervisere formår at formidle teorien, så den er til at gå til hjemme i organisationen”

– Maria Grønbek Philip, Specialkonsulent – deltager på Proceskonsulentuddannelsen.

Vores specifikke forløb

Nedenfor finder du en oversigt over alle vores kommende uddannelser og kurser.
Listen vil løbende blive opdateret med nye, spændende kurser, som vi glæder os til at dele med dig.

Grundlæggende
proceskonsulentuddannelse

Proceskonsulent-
uddannelse

Den attraktive arbejdsplads

Ledelse af psykisk
arbejdmiljø & trivsel

Certificering i Effect-profil

Certificering LVI

Sådan skaber vores kurser værdi for vores kunder

Hør LEAN Konsulent Jane Bøving Larsen og Implementeringskonsulent-og Koordinator Christine Kjeldgård fortælle om, hvorfor de har valgt at tage deres proceskonsulentuddannelse med særlig fokus på forandringsledelse og facilitering hos LEAD Society.

Kunne du tænke dig at blive uddannet af landets førende proceskonsulenter? LEAD står bag nogle af landets største programmer som eks. toplederprogrammer til Kommunernes Landsforening, Staten og Regionerne, men vi træner også forandringsagenter hos en lang række private organisationer som Coop, Ørsted, Novo Nordisk og mange andre.

Vores undervisere har foruden at have mange års erfaring, en finger på pulsen ude ved vores kunder hver dag. Derfor kender vi til de udfordringer der kan være i at omsætte teori til praksis. Vi sørger derfor altid for, at kombinere den seneste med forskning med praksiserfaringer fra organisationer fra hele landet. 

Er der noget du er i tvivl om, ringer vi dig op med personlig vejledning

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et lederudviklingsforløb? Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

Jeff Bøgeholt & Lukas Hjuler Hansen

Konsulenter
Kurser, Uddannelse & Netværk