Bogreception: Ledelse i den digitale jungle

Vi i LEAD – enter next level vil gerne invitere dig til bogreception I Aarhus👏
 
I anledning af, at vores områdedirektør og partner Per Eeg udkommer med bogen “Ledelse i den digitale jungle. En håndbog i digitalisering for offentlige ledere” torsdag den 25.01.2024, indbyder vi til bogreception.

Vi byder til reception med lidt godt til ganen og spændende oplæg fra Niels Højberg, ledelsesrådgiver, Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Anders Jørgensen, it-direktør Region Midtjylland og Cecilie Pedersen, Erhvervspsykolog og Chefkonsulent, LEAD. De vil give deres personlige vinkler på ledelse af digitalisering. Og så kan du selvfølgelig også høre Per Eeg fortælle om bogen.

Tid og sted

Torsdag den 08. februar 2024 - kl. 15:00 - 17:00.

Program for bogreceptionen

Kl. 15.00 – 15.05 Velkomst /v. Per Eeg, LEAD
Kl. 15.05 – 15.20 Ledelse i komplekse organisationer /v. Niels Højberg, ledelsesrådgiver, Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse
Kl. 15.20 – 15.35 Hvad Pippi ville have sagt /v. Anders Jørgensen, it-direktør Region Midtjylland
Kl. 15.35 – 15.45 Kort pause
Kl. 15.45 – 16.00 Hvad du ikke viste om ledelse af digitalisering og psykisk arbejdsmiljø /v. Cecilie Pedersen, LEAD
Kl. 16.00 – 16.30 Ledelse i den digitale jungle /v. Per Eeg, forfatter
Kl. 16.30 – 17.00 Afslutning og networking

Tilmeld dig her.

Mød forfatteren Per Gulløv Lundh Eeg

Per brænder for at udvikle velfærdssamfundet i samspil mellem civilsamfundet, det private og det offentlige. Pers mission er at bistå med at indfri potentialet ved et samarbejde på tværs af disse tre sfærer – gerne med digitalisering som løftestang.

Per har en omfattende ledelseserfaring som leder af medarbejdere, leder af ledere og som topchef fra KL, staten og det private. Hertil kommer, at Per har haft bestyrelsesposter i selvejende specialinstitution (formand) og et teater.

Han har ligeledes lang erfaring som konsulent. Inden sin ansættelse i LEAD havde Per sit egen konsulentvirksomhed, og før det var han chef for 128 konsulenter i Devoteam Management Consulting, ligesom han har været konsulent i KL’s konsulentvirksomhed KLK (nu Komponent).

Per har rådgivet staten, regionerne, kommunerne, forsyningssektoren, medlemsorganisationer og enkelte private virksomheder. Hans specialer er ledelse, strategi, digital transformation og hverdagsdigitalisering. Han er særligt skarp til at få faglige ledere til at forstå, hvad ledelse af digitalisering er, og hvordan de udfylder denne ledelsesrolle.

Privat er Per familiemenneske, ivrig cyklist, kunstsamler og litteraturelsker.

Er du nysgerrig på, at vide mere om Per, kan du læse hans profil her