fbpx

Kursus: Ledelse for Projektledere

Dette kursus giver projektlederen værktøjer til at forstå sig selv og sin ageren som leder i samspil med andre mennesker.

Du får mulighed for at dykke ned i din egen ledelsesadfærd og ledelsesstil for at styrke dit personlige lederskab i projekter. Derudover tager vi udgangspunkt i din egen praksis. Det vil sige, at du har dine egne cases med og arbejder med dem i løbet af kurset.

Bliv ringet op af rådgiver for at tilmelde.

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv ringet op af en rådgiver, hvis du ønsker at høre mere om kurset eller booke en plads.

På kurset får du:

  • Den bedste og mest aktuelle viden om projektledelse
  • Forståelse for principperne og metoderne bag vellykket projektledelse
  • Kompetencerne til at anvende teorier, metoder og værktøjer effektivt, så du lykkes i din rolle som projektleder

Deltagerprofil

Projektledere med lyst til at styrke kompetencer i deres arbejde med teamledelse, samt ledelse udad og opad.

Kurset henvender sig til ledere uden formelt personaleansvar i såvel private som offentlige organisationer. Deltagerne har typisk opgaver, der sigter mod forandring og udvikling, og som forudsætter, at de skal trække på ressourcer eller samarbejde på tværs af organisatoriske skel.

Kurset henvender sig derfor til alle former for specialister, konsulenter, projektledere mv.

Pris for kursusforløb

4 dage | 12.900 kr. ekskl. moms pr. deltager inkl. materialer samt forplejning.

2 moduler som hver består af 2 sammenhængende undervisningsdage. 

Kursets opbygning og temaer

Du har sikkert alle certificeringerne. Du kan dine metoder og værktøjer til fingerspidserne; SCRUM, SAFe, Kanban for at nævne nogle få. De fleste projektlederuddannelser handler om de basale og vigtige metoder til risikostyring, interessentanalyser, milepælsplanlægning mv.

Men projekter er i virkeligheden også mennesker, der mødes om en opgave og skal få den til at lykkes. Projektlederen er i den forstand primært en leder af mennesker.

Dette kursus giver projektlederen værktøjer til at forstå sig selv og sin ageren som leder i samspil med andre mennesker.

LEAD er først og fremmest et hus der beskæftiger sig med ledelse, og derfor støder du også på metoder, og koncepter fra ledelseslitteraturen og bliver bl.a. undervist af erhvervspsykologer. Vi bygger kurset på den nyeste forskning. Men vi er også praktikere og har mange års erfaring med projektledelse.

Du får mulighed for at dykke ned i din egen ledelsesadfærd og ledelsesstil for at styrke dit personlige lederskab i projekter. Derudover tager vi udgangspunkt i din egen praksis. Det vil sige, at du har dine egne cases med og arbejder med dem i løbet af kurset.

 

Tæt kobling mellem teori og din konkrete hverdag

Uddannelsen tager udgangspunkt i en kobling mellem teori og praksis.

Du arbejder med dine egne cases undervejs i forløbet. Dermed sikrer vi et større udbytte, og at både du og din organisation oplever en mærkbar effekt, når du kommer tilbage til dine daglige opgaver.

Mød dine undervisere

Kurset er udviklet og styret af vores projektleder-team, som består af Kaare Pedersen, Mette Tange Vestergaard, Mickey Klysner Riis og Michael Søby Andersen.

Kaare har en særlig stor viden om og praksiserfaring med implementering, digitalisering, digital transformation og gevinstrealisering. 

Mette har en fortid som projektchef i ATP, hvor hun har arbejdet med organisatorisk implementering af store nye it-systemer, og agil transformation. Hun har erfaring med kvalitets- og forbedringsledelse og er særligt optaget af at skabe forbedringskultur i teams og på tværs af teams.

Mette har solid erfaring som procesleder og har faciliteret workshops for både mindre grupper og hele organisationer, også i virtuelle eller hybride set-up. Du vil opleve, at Mette typisk vil indtænke nye veje i tilrettelæggelsen af procesdesign.

Mickey har gennem solid erfaring med undervisning, konferencefacilitering og proceskonsultation fra diverse organisationer og ledelseskonferencer udviklet stærke kompetencer i mundtlig formidling, procesfacilitering og læringsopsamling.

Michaels speciale er at hjælpe organisationer gennem større forandringer med en bred sektorerfaring efter mere end 15 år i interesseorganisationer, offentlige institutioner og private virksomheder i ind- og udland.

 

Dyk ned i vores vidensunivers og hent inspiration til din hverdag

Du kan tilmelde dig et af vores seminarer eller webinarer, hvor vi præsenterer den nyeste forskning indenfor ledelse- og organisationsudvikling.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Vi kan hjælpe med alle former for ledelsesudvikling, om det er skræddersyede udviklingsforløb, kurser, uddannelse, workshops, foredrag eller noget helt sjette. 

Bliv ringet op af en rådgiver

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du skal blot udfylde formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.