Ledelse i den private sektor

Vi hjælper med at skabe forretningsmæssige resultater ved at udvikle jeres ledelseskapacitet, hastighed og fleksibilitet.
Det gør vi igennem skræddersyede ledelsesudviklingsforløb for den enkelte leder, for ledergrupper eller for hele organisationen.

Få skræddersyet et forløb der løser jeres udfordringer

Vi designer og gennemfører skræddersyede ledelsesudviklingsforløb, der imødekommer lige præcis de udfordringer, som I står overfor nu – og i fremtiden.

I samarbejdet trækker vi altid på ny forskningsbaseret viden om, hvad der virker, kombineret med mange års erfaring med resultatskabende ledelse i andre private virksomheder.

Vi har især stærk sektorindsigt i retail, tech, medico, finans, forsikring og industri.

Vi kan hjælpe jer med

Ledelse af digital transformation

Når teknologien møder virkeligheden, forandrer det ikke kun hverdagen, men hele den kommunale sektor, velfærdssamfundet og det lokale folkestyre. Vi hjælper jer med at flytte digitaliseringen helt ind i jeres kerneopgave og hverdagsadfærden.

Udvikling af mere versaltile, effektive ledere

Som leder skal du kunne skifte spor, tilpasse dig og anvende flere modsatrettede ledelsesstile. Det er nødvendigt for at lykkes som leder i en foranderlige og kompleks virkelighed.

Agil ledelse og organisering

Vi understøtter jer i at skabe agile processer og organiseringsformer og udvikler ledelsesmæssige kompetencer, der gør jer i stand til at håndtere det uforudsete, fleksibelt og hurtigt lukrere på nye muligheder og implementere nye strategiske beslutninger.

Talentudvikling

Strategisk talentudvikling er afgørende for at kunne skabe bedre resultater og håndtere fremtidens udfordringer. Vi hjælper med at udvikle og fastholde jeres talenter – fra topledertalenter til ledertalenter og specialister.

Tværgående ledelse

En effektiv ledergruppe skaber bedre resultater og er nøglen til styrket sammenhængskraft på tværs.

Effektive ledergurpper

En effektiv ledergruppe skaber bedre resultater og er nøglen til styrket sammenhængskraft på tværs.

UDVALGTE REFERENCER

groupm
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere

“LEAD har gennemført et effect-baseret udviklingsforløb med Channels Management Team der har løftet os markant. LEAD står på et solidt fundament af forskningsbaseret viden og proceskompetencer i topklasse, hvilket er garanti for et værdiskabende samarbejde.”

– Nicolai Loft Demring, Direktør, Yousee Channels

Relevante cases

En af de værdier, der har kendetegnet FLONIDANs arbejdsgange frem til nu, har været agilitet. Evnen til altid at løse problemer og finde smidige løsninger er en væsentlig del af virksomhedens succes. FLONIDAN bygger på et grund-DNA af entreprenørånd, smidighed, god problemløsning og hurtige og fleksible beslutningsprocesser.  Der var behov for at udvikle en mere professionel og ensartet understøttende struktur med fælles mål, tværgående koordinering, struktur og faste aftaler.

Kim Bjelke er til daglig Unit Manager hos Alfa Laval i Aalborg, der blandt andet udvikler og producerer kedelteknologi til industri og skibe i hele verden. I januar afsluttede han et lederforløb, der var skræddersyet af HR hos Alfa Laval i samarbejde med LEAD.  Formålet med uddannelsen var at hjælpe lederne i virksomheden med at lykkes med deres daglige ledelsesopgave.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed

Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et lederudviklingsforløb?

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

NIELS-HENRIK SØRENSEN

Partner

Tlf: +45 23 35 45 50

Mail: nhs@lead.eu