LEDELSE I PRIVATE VIRKSOMHEDER

Vi hjælper med at skabe forretningsmæssige resultater ved at udvikle jeres ledelseskapacitet, hastighed og fleksibilitet.
Det gør vi igennem skræddersyede ledelsesudviklingsforløb for den enkelte leder, for ledergrupper eller for hele organisationen.

FÅ SKRÆDDERSYET ET FORLØB, DER LØSER JERES UDFORDRINGER

Vi designer og gennemfører skræddersyede ledelsesudviklingsforløb, der imødekommer lige præcis de udfordringer, som I står overfor nu – og i fremtiden.

I samarbejdet trækker vi altid på ny forskningsbaseret viden om, hvad der virker, kombineret med mange års erfaring med resultatskabende ledelse i andre private virksomheder.

Vi har især stærk sektorindsigt i retail, tech, medico, finans, forsikring og industri.

VI DESIGNER OG GENNEMFØRER SKRÆDDERSYEDE LEDELSESUDVIKLINGSFORLØB, DER LØSER DE SPECIFIKKE UDFORDRINGER, SOM I STÅR OVERFOR NU – OG I FREMTIDEN.

VI HJÆLPER BLANDT ANDET MED:

AGIL LEDELSE OG ORGANISERING

Vi understøtter jer i at skabe agile processer og organiseringsformer og udvikler ledelsesmæssige kompetencer, der gør jer i stand til at håndtere det uforudsete, fleksibelt og hurtigt lukrere på nye muligheder og implementere nye strategiske beslutninger.

Læs mere om, hvordan vi kan styrke jeres agilitet →

LEDELSE AF DIGITAL TRANSFORMATION

Når teknologien møder virkeligheden, forandrer det ikke kun hverdagen, men hele den kommunale sektor, velfærdssamfundet og det lokale folkestyre. Vi hjælper jer med at flytte digitaliseringen helt ind i jeres kerneopgave og hverdagsadfærden.

Se, hvordan vi arbejder med digital transformation →

UDVIKLING AF MERE VERSATILE, EFFEKTIVE LEDERE

Som leder skal du kunne skifte spor, tilpasse dig og anvende flere modsatrettede ledelsesstile.
Det er nødvendigt for at lykkes som leder i en foranderlige og kompleks virkelighed.

Sådan styrker vi versatiliteten hos ledere →

TVÆRGÅENDE LEDELSE

Vi hjælper ledere med at skabe smidige organisationer og kulturer, der åbner op for samarbejde og innovation på tværs.

Få styrket den tværgående ledelse hos jer →

EFFEKTIVE LEDERGRUPPER

En effektiv ledergruppe skaber bedre resultater og er nøglen til styrket sammenhængskraft på tværs.

Se, hvordan vi kan øge effektiviteten i jeres ledergruppe →

TALENTUDVIKLING

Strategisk talentudvikling er afgørende for at kunne skabe bedre resultater og håndtere fremtidens udfordringer. Vi hjælper med at udvikle og fastholde jeres talenter – fra topledertalenter til ledertalenter og specialister.

Læs mere om, hvordan vi sammen kan udvikle jeres talenter →

“Vi har styrket vores projektresultater igennem stærke redskaber og metoder til implementering og forankring af forandringer i ny adfærd. LEAD er en meget effektiv samarbejdspartner for os, fordi vi har adgang til en høj konsulentfaglighed og samtidig får en kompetent vurdering af hvad vi bør udvikle os på, og hvor hurtigt det kan gøres.”

– Tomas Bæk, chef for DEEP, DONG Energys konsulentafdeling for procesoptimering.

UDVALGTE REFERENCER

group m
coop
nykredit

SKRÆDDERSYEDE LEDERKURSER & LVI

LEAD har hjulpet GroupM med skræddersyede lederudviklingsforløb på alle ledelsesniveauer. Som en del af samarbejdet er direktørerne blevet evalueret med lederudviklingsredskabet LVI.

TRÆNING AF FORANDRINGSAGENTER

Coop er særdeles ambitiøse med deres digitaliseringsagenda. Den indebærer omfattende ændringer af forretningsprocesserne for op imod 40.000 medarbejdere og en mere effektiv arbejdsgang i sammenhængen fra hovedkontoret og helt ud til butikkerne. God forandringsledelse er helt afgørende for at lykkes med dette, og derfor har man udnævnt en række centrale forandringsagenter med dyb indsigt i de mange processer, Coop baserer deres forretning på. I LEAD hjælper vi med at træne, uddanne og rådgive forandringsagenterne og klæde dem på til at kunne håndtere digitaliseringen, drive forandringerne, samt understøtte, at Coop gennemfører den omfattende og komplekse digitalisering og dermed bliver en endnu mere konkurrencedygtig spiller på detail-markedet.

SPILBASERET LEDERTRÆNING

Et samarbejde mellem Lead Learning Games og Nykredit har betydet, at 400 ledere i forskellige omgange er blevet udsat for simulationsbaseret ledelsestræning. Træning hvor man virtuelt leder medarbejdere og samarbejder på tværs i organisationen og hvor målet er at øge både omsætning og medarbejdermotivation.

Berlingske Business var også med ude og opleve Nykredit ledelsesakademiet, hvor Lead Learning Games fik lov til at demonstrere simulationsbaseret ledelsestræning. Læs meget mere her.

politiken logo
kmdlogo
bettercollective

TEAMBUILDING & PERSONLIGHEDSANALYSER

LEAD har hjulpet Politiken med at få teambuildet en enhed som var fusioneret. Her blev der arbejdet med personlighedsanalyser i teamet, for at medarbejderne fik en forståelse af hinanden og fik en platform for det videre samarbejde.

STYRKET TEAMSAMARBEJDE VHA. EFFECT

LEAD har hjulpet Politiken med at få teambuildet en enhed som var fusioneret. Her blev der arbejdet med personlighedsanalyser i teamet, for at medarbejderne fik en forståelse af hinanden og fik en platform for det videre samarbejde.

LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAM

I samarbejdet med Better Collective har LEAD lavet en skræddersyet Leadership Development Program, med fokus på bl.a. agil ledelse, som blev forankret i direktionen.

DI logo_sort graa_uden tagline-preview
logo

UDVIKLINGSFORLØB FOR TOPLEDERE I SAMARBEJDE MED DANSK INDUSTRI

Som fast samarbejdspartner hjælper vi DI med at udvikle ledere via coachingforløb med HOGAN personlighedstest, LVI 360 graders udviklingsfeedback og skyggesparring.

KURSER OG UDDANNELSE FOR LEDERE I DET PRIVATE

I samarbejde med Børsen Uddannelse udbyder vi en række kurser for ledere i private virksomheder, fra nye ledere til topledelsesniveau.

UDVALGTE CASES

flonidan logo

FRA START-UP TIL SCALE-UP

Sammen med FLONIDAN har vi styrket det tværgående samarbejde og forbedret kvaliteten, effektiviteten og den interne kommunikation.

Læs casen her →

LOKALT LEDERKURSUS GAV GEVINST

Sammen med Alfa Laval i Aalborg har vi skræddersyet et lokalt lederforløb, hvor der var fokus på at øge samarbejdet på tværs.

Læs casen her →

“LEAD har gennemført et effect-baseret udviklingsforløb med Channels Management Team der har løftet os markant. LEAD står på et solidt fundament af forskningsbaseret viden og proceskompetencer i topklasse, hvilket er garanti for et værdiskabende samarbejde.”

– Nicolai Loft Demring, Direktør, Yousee Channels

KONTAKT OS OG HØR MERE OM, HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED

Står I overfor en organisationsændring? Har I behov for strategisk rådgivning eller et lederudviklingsforløb?

Kontakt os, så skræddersyer vi sammen et forløb, der udvikler lige netop de kompetencer og strukturer, der styrker og fremtidssikrer jeres organisation.

NIELS-HENRIK SØRENSEN

Partner

Tlf: +45 23 35 45 50

Mail: nhs@lead.eu