Ledelse i private virksomheder

Vi hjælper med at skabe forretningsmæssige resultater ved at udvikle jeres ledelseskapacitet, hastighed og fleksibilitet.

Det gør vi igennem skræddersyede ledelsesudviklingsforløb for den enkelte leder, for ledergrupper eller for hele organisationen.

Få et skræddersyet forløb, der løser jeres udfordringer

Vi designer og gennemfører skræddersyede ledelsesudviklingsforløb, der imødekommer lige præcis de udfordringer, som I står overfor nu – og i fremtiden.

I samarbejdet trækker vi altid på ny forskningsbaseret viden om, hvad der virker, kombineret med mange års erfaring med resultatskabende ledelse i andre private virksomheder.

Vi har blandt andet styrket ledelsen i retail- tech- medico- og forsikringsbranchen og i produktionsvirksomheder.

Se vores referencer og udvalgte cases

stemningsbillede

Det siger vores kunder

Vi har styrket vores projektresultater igennem stærke redskaber og metoder til implementering og forankring af forandringer i ny adfærd.

LEAD er en meget effektiv samarbejdspartner for os, fordi vi har adgang til en høj konsulentfaglighed og samtidig får en kompetent vurdering af hvad vi bør udvikle os på, og hvor hurtigt det kan gøres.

– Tomas Bæk, chef for DEEP, DONG Energys konsulentafdeling for procesoptimering.

LEAD har gennemført et effect-baseret udviklingsforløb med Channels Management Team der har løftet os markant. LEAD står på et solidt fundament af forskningsbaseret viden og proceskompetencer i topklasse, hvilket er garanti for et værdiskabende samarbejde.

– Nicolai Loft Demring, Direktør, Yousee Channels

Jeg oplever en rigtig god sammenhæng mellem det teoretiske fundament, logikken og det intuitivt rigtige i effect-konceptet for effektive ledergrupper. Vi har nu certificeret 5 konsulenter i dette og synes, det er rigtigt og let at arbejde med. LEAD stillede både en rigtig god underviser til rådighed og gode materialer, som gør værktøjet let at arbejde med. Vi er allerede i fuld gang med at bruge det med vores kunder.

– Steen Ruby, Director for lederudvikling, Valcon A/S

Vi hjælper blandt andet med:

Agil ledelse og organisering

Vi skaber agile processer og udvikler ledelsesmæssige kompetencer, der gør jer i stand til at håndtere det uforudsete, lukrere på nye muligheder og implementere nye strategiske beslutninger.

Se hvordan vi kan styrke jeres agilitet→

Udvikling af mere versatile, effektive ledere

Den foranderlige og komplekse virkeligheden kræver, at du som leder hele tiden kan skifte spor, tilpasse dig og anvende flere modsatrettede ledelsesstile for at lykkes.

Sådan styrker vi versatiliteten og effektiviteten hos ledere →

Effektive ledergrupper

En effektiv ledergruppe skaber bedre resultater og er nøglen til styrket sammenhængskraft på tværs.

Se hvordan vi kan øge effektiviteten i jeres ledergruppe →

Talentudvikling

Strategisk talentudvikling er afgørende for at kunne skabe bedre resultater og håndtere fremtidens udfordringer.

Se hvordan vi hjælper med at udvikle jeres talenter →

Tværgående ledelse

Vi hjælper ledere med at skabe smidige organisationer og kulturer, der åbner op for samarbejde og innovation på tværs.

Få styrket den tværgående ledelse hos jer →

Udvalgte referencer

group m

Skræddersyede lederkurser og LVI

LEAD har hjulpet GroupM med skræddersyede lederudviklingsforløb på alle ledelsesniveauer. Som en del af samarbejdet er direktørerne blevet evalueret med lederudviklingsredskabet LVI.

coop

Træning af forandringsagenter

Coop er særdeles ambitiøse med deres digitaliseringsagenda. Den indebærer omfattende ændringer af forretningsprocesserne for op imod 40.000 medarbejdere og en mere effektiv arbejdsgang i sammenhængen fra hovedkontoret og helt ud til butikkerne. God forandringsledelse er helt afgørende for at lykkes med dette, og derfor har man udnævnt en række centrale forandringsagenter med dyb indsigt i de mange processer, Coop baserer deres forretning på. I LEAD hjælper vi med at træne, uddanne og rådgive forandringsagenterne og klæde dem på til at kunne håndtere digitaliseringen, drive forandringerne, samt understøtte, at Coop gennemfører den omfattende og komplekse digitalisering og dermed bliver en endnu mere konkurrencedygtig spiller på detail-markedet.

nykredit

Spilbaseret ledertræning

Et samarbejde mellem Lead Learning Games og Nykredit har betydet, at 400 ledere i forskellige omgange er blevet udsat for simulationsbaseret ledelsestræning. Træning hvor man virtuelt leder medarbejdere og samarbejder på tværs i organisationen og hvor målet er at øge både omsætning og medarbejdermotivation.

Berlingske Business var også med ude og opleve Nykredit ledelsesakademiet, hvor Lead Learning Games fik lov til at demonstrere simulationsbaseret ledelsestræning. Læs meget mere her.

Teambuilding og personlighedsaalyser

LEAD har hjulpet Politiken med at få teambuildet en enhed som var fusioneret. Her blev der arbejdet med personlighedsanalyser i teamet, for at medarbejderne fik en forståelse af hinanden og fik en platform for det videre samarbejde.

Styrket teamsamarbejde vha. effect

LEAD har hjulpet Politiken med at få teambuildet en enhed som var fusioneret. Her blev der arbejdet med personlighedsanalyser i teamet, for at medarbejderne fik en forståelse af hinanden og fik en platform for det videre samarbejde.

bettercollective

Leadership development program

I samarbejdet med Better Collective har LEAD lavet en skræddersyet Leadership Development Program, med fokus på bl.a. agil ledelse, som blev forankret i direktionen.

Udviklingsforløb for topledere i samarbejde med Dansk Industri

Som fast samarbejdspartner hjælper vi DI med at udvikle ledere via coachingforløb med HOGAN personlighedstest, LVI 360 graders udviklingsfeedback og skyggesparring.

Kurser og uddannelse for ledere i det private

I samarbejde med Børsen Uddannelse udbyder vi en række kurser for ledere i private virksomheder, fra nye ledere til topledelsesniveau.

Udvalgte cases

Case: Fra start-up til scale-up

Sammen med FLONIDAN har vi styrket det tværgående samarbejde og forbedret kvaliteten, effektiviteten og den interne kommunikation.

Læs casen her →

Case: Lokalt lederkursus gav gevinst

Sammen med Alfa Laval i Aalborg har vi skræddersyet et lokalt lederforløb, hvor der var fokus på at øge samarbejdet på tværs.

Læs casen her →

Er du interesseret i at høre mere?

niels henrik sørensen

Kontakt partner i LEAD, Niels-Henrik Sørensen  og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Tlf.: +45 23 35 45 50
Email: nhs@lead.eu

Du er måske også interesseret i:

Udvikling af versatile ledere

Bliv klogere på, hvordan du kan udvikle mere versatile og effektive ledere:

Talentudvikling

Hør mere om de 7 balancepunkter, du skal være opmærksom på, når du udvikler talenter: