Spilbaseret ledelsesudvikling

Posted on Comments Off on Spilbaseret ledelsesudvikling

Spilbaseret ledelsesudvikling i digitaliseret organisationssimulator

– Styrk din organisations vigtigste ledelseskompetencer i et intenst og alsidigt læringsunivers!

 

Gamification. Game-based learning. Digital organisationssimulation. Kært barn har mange navne. LEAD – enter next levels afdeling, Lead Learning Games, er specialiseret i design, udvikling og levering af spilbaseret ledelsesudvikling, der udvikler og styrke ledere og organisationer.

I Lead Learning Games kombinerer vi vores ekspertise inden fra ledelses- og organisationsudvikling med design og facilitering af game-based learning organisationssimulationer. Vi har derfor altid et skarpt fokus på læring, udvikling og den forretningsmæssig resultatskabelse.

I Lead Learning Games ved vi, at effektiv lederudvikling sker gennem intens træning, erfaring, refleksion og feedback. Vores digitale træningsuniverser består af korte inspirationsoplæg med praktiske ledelsesredskaber, real-time træning og feedback i en praksisnær og digitaliseret ledelsessimulator samt transferøvelser, der trækker læringen tilbage til hverdagen.

Vi samarbejder med store private og offentlige organisationer i ind- og udland. Vores ambition er er støtte organisationer i at sikre bedre, hurtigere og mere effektiv ledelsesudvikling gennem game-based learning.

 

Lead Learning Games produkter:

Vi kalder den digitale organisationssimulation for Atlas Universe. Atlas Universe er designet til at træne og udvikle ledere, der kan lede i komplekse og modsatrettede situationer. Det er en intens og kropslig oplevelse, der understøtter den indre motivation, nye perspektiver og tydelige adfærdsændringer. Vi designet tre versioner af Atlas organisationssimulatoren tilpasset henholdsvis den finansielle sektor, sundhedssektoren og den offentlige sektor. Vi skræddersyr også gerne simulatoren til jeres organisation og de strategiske udfordringer, I måtte stå overfor.

 

 

 

Kontakt:

Læs mere om Lead Learning Games eller kontakt:

Direktør, Christian Harpelund, på mail: ch@leadlearninggames.com eller telefon: +45 21281175

Faglig direktør, Claus Elmholdt, på mail: ce@leadlearninggames.com eller telefon +45 26145157

Konsulent, Laust Søndertoft, på mail: lsp@leadlearninggames.com eller telefon +45 28731005

Følg LEAD på LinkedIn