MØD VORES KUNDER

LEADs kunder kommer fra både privat og offentlige organisationer, alle brancher og alle typer af virksomheder i det danske erhvervslivet.

Mød her nogle af vores kunder, der i korte videosekvenser fortæller, hvilket udbytte de har får og hvordan LEAD har hjulpet med at flytte organisation til et nyt niveau.

Se vores videoer

Lone Himmelstrup, Chef for ”Vej, Ejendom og Affald” – Kallundborg Kommune

Fortæller om sine oplevelser og resultater i forbindelse med et ledelsesusviklingsforløb over 3 år.

Rune Frimann Larsen, Teamleder ”Vej, Ejendom og Affald” – Kalundborg Kommune

Fortæller om sine oplevelser og resultater i forbindelse med et ledelsesusviklingsforløb over 3 år.

Hvilken proceskonsulentuddannelse bør du vælge? 

 Hør LEAN Konsulent Jane Bøving Larsen og IT-tester, Implementeringskonsulent og koordinator Christine Kjeldgård fortælle om, hvorfor de har valgt at tage deres proceskonsulentuddannelse med særlig fokus på forandringsledelse og facilitering hos LEAD.

Kundecase fra Aleris – Julie Kathrine Jansen

Hør HR Partner i Aleris Julie Kathrine Jansen fortælle om sit samarbejde med LEAD – Enter next level. Læs mere om LEADs konsulentydelser her: https://lead.eu/konsulentydelser

LEAD | Kundecase fra Aleris – Michael Gram Kirkegaard

Adm. Direktør for Aleris Hamlet hospitaler, Michael Gram Kirkegaard, fortæller om sit samarbejde med LEAD – Enter next level. Aleris Hamlet er blevet en af Danmarks største private sundhedsvirksomheder, men for at kunne fortsætte vækstrejsen har de besluttet sig for at stille skarpt på deres ledelsesstrategi. Et nyt ledelsesgrundlag har derfor været nødvendigt for virksomheden, da en kompleks virksomhed med flere medarbejdere og flere forretningsområder har medført, at Aleris Hamlet må stille endnu skarpere på ledelsesrollen.

LEAD | Kundecase fra Aleris – Mette Stokholm

HR Direktør for Aleris Mette Stokholm fortæller om samarbejdet med LEAD og vigtigheden af implementeringen af det nye fælles ledelsesgrundlag. At få tegnet et samlet ledelsessystem gør det lettere for virksomheden at identificere, hvilke kompetencer der er nødvendige for at kunne komme i mål med deres vision og strategi.

LEAD | Kundecase fra Aleris – Lone Dahl

Hospitalschef i Ringsted Lone Dahl fortæller, hvordan implementeringen af det nye ledelsesgrundlag har optimeret trivsel, åbenhed og tillid på arbejdspladsen.