Gentænk den årlige trivselsmåling og medarbejderudviklingssamtale - og mål engagement i realtid

- Få ny viden, best practice eksempler og en introduktion til et nyt værktøj.

Kom med den 29. oktober, når vi sætter fokus på medarbejderudvikling og bliv klogere på, hvordan du løbende kan måle og forbedre engagement og performance.

Du får indsigt i den nyeste viden inden for medarbejderudvikling og et indblik i, hvad du skal være opmærksom på for at skabe et engagerende arbejdsmiljø.

Mål engagement i realtid og sæt fokus på feedback

Engagement og medarbejderudvikling er ikke en årlig øjebliksbegivenhed, men en kontinuerlig proces med op- og nedture.

Det bliver dog sjældent reflekteret i de værktøjer, vi bruger til at måle og evaluere engagement med.

Tid og sted:

Aarhus: 29. oktober 2019

Inge Lehmanns gade 10, Aarhus C

kl. 8.30-11.00

Se program nedenfor

Det er gratis at deltage, men da vi gerne vil sikre at alle interesserede får en plads, tillader vi os at opkræve et ”no show fee” på 500 kr., hvis du ikke møder op og ikke har meldt afbud senest dagen før arrangementet.

Vi ved f.eks. fra forskning, at når der er for lidt fokus på engagement i organisationen, så bliver det sværere at fastholde medarbejdere. Vi ved også, at 70% af al læring foregår i det daglige arbejde, specielt hvis dette bliver understøttet af en god feedbackkultur.

Det sætter store krav til ledere, der hele tiden skal have fingeren på pulsen hos deres medarbejdere, og samtidig være klædt på til at skabe et engagerende arbejdsmiljø med fokus på feedback.

Derfor har vi hos LEAD det seneste år stillet os selv følgende spørgsmål:

Hvad sker der, hvis man i stedet for at måle engagement én gang om året, måler det én gang om dagen? Hvad sker der, når vi ved hjælp af data kan se på tendenser i medarbejderengagement i realtid og ikke kun i et øjebliksbillede? Og hvad sker der, når vi bruger teknologi til at lade ledere agere præventivt på frisk data, og ikke reaktivt på en flere måneder gammel handlingsrapport?

Få svarene på de spørgsmål, når Stephanie Bäckström, partner hos LEAD, fortæller om LEAD’s strategiske samarbejde med Silicon Valley baserede Beaconforce og få indblik i fordelene ved kontinuerlige evalueringer for både medarbejder, leder og organisation.

Få et glimt af seneste seminar

Program

8:30 – 8:40: Velkommen og introduktion til LEAD.

8:40 – 9:30: Arbejdet med engagement og medarbejderudvikling – Hvad siger forskningen? Hvad er de nyeste tendenser?

9:30 – 11:00: Introduktion til Beaconforce og til fordelene ved kontinuerlige evalueringer samt konkrete resultater for danske og internationale organisationer. Her vil vi også afprøve værktøjet i praksis.

11:00 – 11:30: Netværk og spørgsmål

Programmet starter kl. 8.30, men du er meget velkommen til at komme før, så du har tid til at drikke en kop kaffe og snakke med os og de andre deltagere.

Der er kaffe og croissanter fra kl. 8.00.

Beaconforce har udviklet et værktøj til at måle engagement og performance i realtid, hvor brugen af kunstig og emotionel intelligens skræddersyer målinger til den individuelle medarbejder, og rådgiver ledere baseret på, hvordan deres team har det. Seneste cases i dette arbejde har vist reduceret medarbejderomsætning med 22% og mindsket antallet af sygedage med 27%.

På dagen møder du:

Stephanie Semay Bäckström

Partner

Andreas Fricke Møller

Ledelseskonsulent