Hvad alle konsulenter og ledere bør vide om implementering | Gratis seminar i Aarhus | 25. april kl. 9-11

Implementering af strategier, politikker, programmer og beslutninger er en vigtig del af hverdagen. Både i de offentlige og de private organisationer.

Samtidig er det ofte i implementeringen, at de gode intentioner mislykkes. Og gode intentioner uden gode implementeringsprocesser giver dårlige resultater.

Ét vigtigt skridt på vejen er tydelige og klare mål. Men hvis målene ikke konverteres til handlings- og adfærdsmål, så risikerer vi, at der ikke kan ageres konstruktivt i forhold til de definerede mål.

Denne formiddag sætter vi fokus på implementering som adfærdsændringer, og hvad der skal til for at understøtte adfærdsændringerne i organisation og individer.

Kom med når implementeringsekspert, forsker og partner i LEAD Torsten Conrad giver dig konkrete tilgange og værktøjer til at lykkes med implementering.

Der vil også anledning til at dele viden om implementeringens vanskelige vilkår – hvad er det, som særligt går galt i implementeringen hos jer?

Tid og sted:

25. april 2019

kl. 9.00-11.00

Inge Lehmanns Gade 10, Aarhus C

Tilmeldingsfrist er den 23. april

Se program nedenfor

Det er gratis at deltage, men da vi gerne vil sikre at alle interesserede får en plads, tillader vi os at opkræve et ”no show fee” på 500 kr., hvis du ikke møder op og ikke har meldt afbud senest dagen før arrangementet.

 

Program

09.00 – 9.10: Velkommen og introduktion til LEAD
09.10 – 10.00: Om Implementering: Teori, tilgange, udfordringer og muligheder
10.00 – 10.15: Pause
10.15 – 11.00: Konkrete værktøjer og diskussion i grupper

Programmet starter kl. 9.00, men du er meget velkommen til at komme før, så du har tid til at drikke en kop kaffe og snakke med os og de andre deltagere.

Der er kaffe og croissanter fra kl. 8.30.

Det får du med dig hjem

 På cirka 2 x 45 minutter vil vi give dig: 

Viden om implementeringsprocesser og de typiske forhold, der kan fremme eller hæmme dem

Praktiske eksempler på greb og værktøjer til vellykket implementering

Forståelse for de fire traditionelle tilgange til implementering, som du kan læse mere om her.

Seminaret er både relevant for ledere og interne konsulenter.

Oplægsholderen

Torsten Conrad
Partner

Torsten er efterspurgt som foredragsholder, underviser og bruges som sparringspartner for ledelsen, når det drejer sig om at skabe bæredygtige implementeringsprocesser i organisationens – dvs. både forandrings- og forankringsprocesser.

Læs mere om Torsten her