mennesker baggrund 4

Webinar om projektledelse

Bøvlede projekter - Fra gode intentioner til faktisk effekt

Hvordan sikrer du som leder, at I kommer i mål

Nogle forandringer er bare bøvlede. De er komplicerede, langstrakte og tværgående, men måske i virkeligheden de vigtigste. De er ikke akutte, men strategiske.  Som leder kæmper du med at sikre opmærksomheden 360 grader rundt – hos medarbejdere, politikere, topledelse, eksterne parter – når alle mulige andre udviklingsideer melder sig på banen.

Fokus på effekt hjælper dig. Hvis ikke I kan blive enige om appellerende og troværdige effektmål på kort og langt sig, som alle involverede kan se sig selv i, er det op ad bakke. Derfor er det en afgørende del af ledelse af bøvlede projekter, at I kan opstille og jævnligt evaluere på attraktive effektmål.

Det kan du blive meget klogere på den 4. marts, hvor vi stiller skarpt på, hvordan du opbygger en organisation, der får fulgt op på det, der bliver aftalt. Herunder hvordan du får sat tydelige mål, fulgt op og målt på effekten.

Tid og sted:

Webinaret afholdes over Zoom

Fredag d. 4. marts 2022 – kl. 9.00 – 10.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Det konkrete output – hvad får du med dig hjem?

Konkret får du i løbet af de 60 minutter:

  • Bøvlede projekter, hvad kendetegner dem?
  • Effekt som kultur
  • Effekttrappen – fra evner til gevinster
  • Redskaber til at organisere opfølgninger

Målgruppe

Webinaret er for alle ledere, projektledere og interne konsulenter.

Gennem dette webinar får du værktøjer til, hvordan du kommer i mål med forandringer i din “projektledelse”.

Andre interesserede er velkomne til at deltage i dette webinar.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Kaare

Kaare Pedersen

Chefkonsulent I LEAD – enter next level

Speciale i forandring og implementering

Kaare har en særlig stor viden om og praksiserfaring med implementering, digitalisering, digital transformation og gevinstrealisering. Han arbejder til dagligt med undervisning, foredrag og rådgivning af både offentlige og private organisationer.

Han har en fortid som management konsulent, og tidligere som projektchef i KL, centerchef i Sorø Kommune, intern konsulent i Roskilde Kommune, og forsker på RUC. Det har givet stor erfaring med organisatoriske processer og mennesker i forandring, uanset om det har handlet om digitalisering eller andre udviklingsinitiativer. Han har også haft ansvaret for driften af et jobcenter og kender og forstår betydningen af at værne om drift og de mennesker der holder den kørende. Kaare har fungeret som projekt- og programleder, og rådgiver i talrige forløb i især kommuner og stat, men har også solid erfaring med undervisning og formidling, facilitator på workshops og netværk, ekstern foredragsholder m.v.

Læs mere om Kaare her

Du er måske også interesseret i…