Agil ledelse artikel 1

Webinar: Sådan udvikler I effektive ledergrupper – et forskningsbaseret udviklingsredskab

Ledergrupper er afgørende for, at organisationer får succes, men desværre bliver de i nogle organisationer til en organisatorisk blindtarm – alle ved, at de er der, men ingen ved, hvad de skal bruges til. Ledergrupper er nøglen til både udvikling og eksekvering og kan være både kraftcentre for vækst og sorte huller, der dræner organisationen.

På webinaret dykker vi ned, hvad forskningen peger på, der er det mest afgørende, hvis I vil udvikle effektive ledergrupper i jeres organisation.
Vi ser nærmere på effect-modellen, der er en forskningsbaseret model for udvikling af effektive ledergrupper, og hvordan den kan bruges i ledergruppeudvikling.
Derudover ser vi på nogle af de typiske faldgruber for ledergrupper samt redskaber til at udvikle effektive ledergrupper.

Tid og sted

Webinaret afholdes over Zoom.

Onsdag den 7. december 2022 – kl. 15.00-15.45

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Det konkrete output – hvad får du med dig hjem?

I løbet af 45 minutter får du:

  • Indblik i en forskningsbaseret model for ledergruppeudvikling
  • 3 råd til at undgå de værste faldgruber for ledergrupper
  • En forståelses- og analyseramme til arbejdet med ledergruppeudvikling

Målgruppe

Webinaret henvender sig primært til ledere af ledergrupper og sekundært til konsulenter.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Rasmus Thy Grøn

Partner og ansvarlig for forretningsområdet “ledergruppeudvikling”
Cand.psych. og Ph.D. stipendiat

Mobil: +45 20 21 94 25
E-mail: rtg@lead.eu

Rasmus er en af LEADs primære eksperter på Leadership Pipeline og ledergruppeudvikling og arbejder til dagligt med undervisning, foredrag og konsultering af private og offentlige organisationer.

Rasmus har massiv erfaring med ledergruppeudvikling i både private og offentlige organisationer og har udgivet adskillige artikler om emnet. Endelig har Rasmus de seneste år arbejdet med agilitet og udvikling af agile arbejdsmetoder med særligt fokus på den offentlige sektor.

Rasmus er erhvervs-Ph.d. stipendiat ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet, hvor han blandt andet forsker i, hvilken betydning vores mindset har for organisatorisk læring og performance.

Bliv en del af et ledernetværk

Forskning viser, at man bliver en dårligere leder, hvis ikke man deltager i lederudvikling. Derfor har vi lavet LEAD Society, som er et community for passionerede ledere, der vil udvikle sig sammen og dyrke deres faglighed indenfor strategi, ledelse og personlig udvikling. Vi mødes gennem netværk, små sparringsgrupper og seminarer og drøfter den seneste forskning indenfor ledelse og praksiserfaringer.