lead-webinar

Webinarer om læringskultur

Hvordan opbygger man læringskultur som får både organisationer, lederteams og ledere til at kunne være innovative, trives og udvikle sig sammen?

Læringskultur er en organisationskultur,

hvor undren, refleksion og afprøvning af forskellige løsninger og en vedvarende nysgerrighed på hvad der virker og hvordan, er stærkt integreret i værdier og praksis. De forudsætninger, der skal til for at skabe en læringskultur – fx tillid, mod, nysgerrighed og lyst til at reflektere og evaluere sammen for derigennem at kunne skabe endnu bedre resultater – er samtidig med til at fremme samarbejde.

Selvom det at have en læringskultur er efterstræbt blandt mange organisationer i dag, så er det i praksis en svær øvelse for mange at komme i gang med det.

Gennem disse tre sammenhængende webinarer beskrives begrebet og praksissen for at udvikle det – både i organisationen som helhed, i lederteamet og hos den enkelte leder, som delv ønsker at arbejde med sit og sit personales læringsmindset.

Tid og sted:

Webinar 1: Organisatorisk læringskultur

     24/2 og 3/3 – begge dage kl. 14.30-15.15

Webinar 2: Et effektfuldt lederteam opbygger læringskultur sammen

    30/3/ og 5/4 – begge dage kl. 14.30-15.15

Webinar 3: Lederen som rollemodel for læringskultur

     4/5 og 12/5 – begge dage kl. 14.30-15.15

Vores webinars afholdes over Zoom

Tilmeld dig og læs mere om de enkelte webinarer nedenfor

Det konkrete output – hvad får du med dig hjem?

 I løbet af 3×45 time får deltageren indblik i følgender fire hovedområder indenfor udvikling af læringskultur

  • Forstå hvad læringskultur er/ikke er
  • Viden om hvad der skal til for at udvikle læringskultur – hhv. i organisationen, i lederteamet og i lederen selv
  • Indblik i og inspiration fra en leder, der selv har erfaring med at udvikle læringskultur
  • Indblik i modeller og redskaber til at udvikle læringskultur

Webinar 1:
Organisatorisk
læringskultur

D. 24/2 og 3/3 – begge dage kl. 14.30-15.15 – Webinaret gentages med samme indhold

I dette webinar beskrives begrebet læringskultur i et organisatorisk perspektiv.

Hvad kan en læringskultur gøre for en organisations innovation, samarbejde og arbejdsmiljø?

Webinar 2: Et effektfuldt lederteam opbygger læringskultur sammen

D. 30/3 og 5/4/ – begge dage kl. 14.30-15.15 – Webinaret gentages med samme indhold

I dette webinar tager vi begrebet ind i lederteamet og beskriver hvordan det at udvikle læringskultur i sit lederteam kan skabe et mere effektfuldt og sammenhængende lederteam til gavn for både kunder/borgere, organisationen og medarbejdere. En leder/direktør interviewes om vedkommendes måde at arbejde med læringskultur, og hvilken effekt det har haft for lederteamet.

Webinar 3:
Lederen som rollemodel
for læringskultur

D. 4/5 og 12/5 – begge dage kl. 14.30-15.15 – Webinaret gentages med samme indhold

I dette webinar fokuserer vi på, hvad den enkelte leder kan gøre for at blive i stand til at udvikle læringskultur i sin egen enhed. Vi tager udgangspunkt i det personlige lederskab og interviewer en leder, der bruger begrebet i sin ledelse. Vi hører hvilke overvejelser, handlinger og forandringer han/hun har været igennem, og beskriver en måde at arbejde med med sit personlige lederskab ifht. at blive rollemodel for læringskultur.

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Målgruppe

Webinarerne er for alle ledere, HR chefer og udviklingskonsulenter.

Gennem disse tre sammenhængende webinarer beskrives begrebet “læringskultur” og praksissen for at udvikle det.

Andre interesserede er velkomne til at deltage i disse tre sammenhængende webinarer.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinarerne møder du

Kim martin nielsen

Kim Martin Nielsen

Specialist i forandringsledelse

Kim er oplægsholder på alle tre webinarer

Kim har 22 års erfaring som coach, konsulent og underviser inden for en række områder – med ledelse og professionelle samtaler som omdrejningspunkt. Kims spidskompetence er ledelsesudvikling. Det sker ofte med afsæt i Leadership Pipeline-teorien, hvor Kim arbejder med afklaring af ledelsesprofiler, transitioner ind i nye lederroller og udvikling af lederes samspil på tværs og i ledelseskæden. Executive coaching og udvikling af højtydende ledergrupper er ligeledes blandt Kims styrker.

Typiske kunder er aktører, der skal understøtte organisatorisk forandring, læring og kvalitet i opgaveløsningen – f.eks. lederteam, HR-enheder og øvrige konsulentlignende funktioner.

Kim er en del af underviserteamet på uddannelsen:
Professionel forandringsledelse og proceskonsultation

Læs mere om Kim her

Katrine Bastian

Chefkonsulent

Katrine er oplægsholder på alle tre webinarer

Katrine har stærke kompetencer inden for ledelses- og organisationsudvikling, proceskonsultation og coaching. Hun har 10 års erfaring med at udvikle og gennemføre forandringer. Både blandt ledere, ledelsesteams, afdelinger og organisationer – og altid med udgangspunkt i den enkelte leders, teamets og organisationens styrker og potentialer.

Som chefkonsulent trækker Katrine på massiv erfaring fra mange felter af erhvervspsykologien. Det inkluderer blandt andet:

  • Individuelle ledercoachingforløb med fokus på det personlige lederskab og ledelsesudvikling
  • Utallige forløb for lederteams, der ønsker at udnytte deres indbyrdes synergi og skabe bedre resultater gennem større intern sammenhæng
  • Forløb for organisationer, hvor Katrine har fokus på at styrke både arbejdsmiljø og samarbejde gennem udviklingen af organisationens læringskultur.

Læs mere om Katrine her

Du er måske også interesseret i…