Ledelsesugen x LEAD

Webinar: Hvordan opbygger man Læringskultur med høj psykologisk sikkerhed?

Webinaret afvikles i samarbejde med Ledelsesugen i uge 44, hvor hele den offentlige sektor sætter særligt fokus offentlig ledelse. Bag Ledelsesugen står regeringen, KL og Danske Regioner.

Er du optaget af at skabe højt performende teams med innovative medarbejdere, og vil du vide mere om, hvordan det relaterer sig til læring, trivsel og stress reduktion? Det kan du blive klogere på, når erhvervspsykolog og ekspert i læringskultur Katrine Bastian i dette webinar giver dig viden om og konkrete værktøjer til, hvordan du og dit lederteam kan arbejde strategisk målrettet med at skabe en kultur præget af faglig udvikling og innovation, samtidig med at I styrker trivslen og sænker stressniveauet.

Undervejs i webinaret får I viden om, hvad læringskultur med psykologisk sikkerhed er, du får eksempler fra organisationer og ledere, der arbejder med at styrke deres læringskultur, og du får konkrete og velafprøvede værktøjer til at arbejde med at styrke læringskulturen i jeres organisation, afdeling og lederteam.

Find os i programmet her.

Tid og sted

Webinaret afholdes over Zoom.

Fredag den 4. november 2022 – kl. 09.30 – 10.15

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

På webinaret møder du

Katrine Bastian

Chefkonsulent
Cand.Psych.Aut

Mobil: +45 53 83 83 62
E-mail: kbm@lead.eu

Katrine har stærke kompetencer inden for ledelses- og organisationsudvikling, proceskonsultation og coaching. Hun har 10 års erfaring med at udvikle og gennemføre forandringer. Både blandt ledere, ledelsesteams, afdelinger og organisationer – og altid med udgangspunkt i den enkelte leders, teamets og organisationens styrker og potentialer.

Katrine er kendt for at skabe tillidsfulde relationer til hendes kunder og samarbejdspartnere – og hun er optaget af at inddrage sin praktiske erfaring og sin interesse for at formidle teoretisk viden, så det kan kobles til organisationens strategiske behov og konkrete praksis. Derigennem sikrer hun, at hun og kunden sammen kan skræddersy de bedste forløb, som bringer den ønskede refleksion, udvikling og ændrede adfærd med sig

OFFENTLIG LEDELSE – Få skræddersyet et forløb der løser jeres udfordringer

Vi hjælper offentlige organisationer med at skabe øget værdi for borgerne og for samfundet ved at styrke deres ledelse. Vi samarbejder med blandt andet KL og Kronprins Frederiks Center for Offentlig ledelse om videns- og metodeudvikling. Igennem de senere år har vi været leverandør på størstedelen af de tværgående lederuddannelser i staten og har været betroet rådgiver ved flere af de store strategiske ledelsesudfordringer i kommunerne og regionerne. Vi designer og gennemfører skræddersyede ledelsesudviklingsforløb, der løser de specifikke udfordringer, som I står overfor nu – og i fremtiden