FORANDRINGSLEDELSE artikel

Webinar: Hvordan leder og hjælper du medarbejdere og kolleger sikkert gennem forandringer?

Gennem opmærksomhed på menneskelige behov og reaktioner i perioder med store forandringer

Du opnår ingen effekt af dine forandringer eller implementerings-proces, hvis de ansatte ikke vælger at bakke op om den. Så hvordan leder og hjælper du mennesker igennem forandringen så det bliver naturligt, meningsfuldt og attraktivt for dem at deltage i og bidrage til forandringsprocessen? Hvordan tager du højde for deres menneskelige behov og håndterer deres reaktioner på forandringer, herunder den forandringsmodstand, der måtte opstå?

Forandringer og implementering handler om mennesker, der tager ved lære, er villige til at skifte holdning og ændrer deres adfærd i en retning, som skaber det ønskede resultat for projektet og organisationen. Det lyder måske enkelt og ligetil, men det er typisk sværere end du tror. For når du som forandringsagent eller leder skal lede kloge, selvstændige og meningssøgende mennesker gennem forandringer, så kræver det i første omgang meningsfulde, motiverende og overbevisende grunde til at flytte sig og ændre adfærd. I dette webinar hjælper vi dig i gang med din forandringsledelse, ved at give dig et værktøj til at designe succesfulde forandringsprocesser.

Når det er lykkedes dig at designe den rette forandringsproces, vil den næste udfordring du typisk møder, være mennesker som gøre modstand eller ikke ønsker at give følgeskab til forandringen.

Tid og sted

Webinaret afholdes over Zoom.

Onsdag den 23. november 2022 – kl. 09.00 – 10.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Det konkrete output – hvad får du med dig hjem?

Følgende 3 ting får du med fra dette webinar:

  • Indblik i vigtige faser, når du skal lede mennesker sikkert igennem forandringer.
  • En konkret og overskuelig model til at designe gode forandringsprocesser.
  • Forståelse for fem menneskelige behov, du som forandringsagent og leder skal være bevidst om, når du skal lede mennesker trygt og sikkert gennem forandringer.

Målgruppe

Dette webinar er for ledere, forandringsagenter, HR-medarbejdere eller tillidsrepræsentanter der ønsker at styrke deres kompetencer til at lede mennesker gennem forandringer.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Mickey Klysner Riis

Ledelseskonsulent
Cand.Psych.Aut.

Mobil: +45 41 44 48 32
E-mail: mr@lead.eu

Mickey har med sin viden om trivsel og psykisk arbejdsmiljø, og sit indgående indblik i implementering og forandringsledelse, et særligt fokus på menneskelige behov og trivsel i implementerings- samt forandringsprocesser. Videre arbejder Mickey målrettet med at skabe effektive teams, ledergrupper og organisationer som emmer af læringskultur, trivsel og high-performance. Mickey arbejder til dagligt med undervisning, rådgivning, individuel lederudvikling og coaching af ledere samt medarbejdere.

Gennem solid erfaring med ledelse, undervisning og procesfacilitering fra diverse organisationer samt ledelseskonferencer, har han udviklet stærke kompetencer i mundtlig formidling, procesfacilitering og læringsopsamling.

Mickey finder stor energi i at koble indsigter fra den nyeste forskning med sin praksiserfaringer fra sin tid som afdelingsleder og sine +10 års erfaring som leder og lederteammedlem i diverse ungdomsforeninger og projekter.

Anika Mergen Hee

Projektkonsulent
Cand.merc.(psych.)

Mobil: +45 30 11 84 41

E-mail: amh@lead.eu

Anika har gennem sin uddannelse og sine tidligere og nuværende ansættelser opnået teoretisk og praksis erfaring med forandringsledelse, implementeringsprocesser og den proceskonsultative tilgang. Hun har stor interesse indenfor forandringsledelse og implementering og sætter en ære i at omsætte hendes viden til praksis sammen med kunder og konsulenter i LEAD. Anika drives af at forstå og håndterer menneskelig adfærd, behov og reaktioner i forandringsprocesser.

Savner du inspiration til din ledelse?

Hos LEAD arbejder vi hele tiden på at skabe ny og forbedret viden. Den viden vil vi gerne dele med dig. Du kan finde flere dybdegående artikler, rapporter, podcasts og indsigter i vores vidensunivers.