digital transformation

Webinar: Sådan lykkes du med digital transformation

Konkrete værktøjer til at skabe mening, ejerskab og effekt

Det er svært at komme i mål med en digital transformation.

Først og fremmest sælger ”digital transformation” ikke sig selv. Digital transformation er i hård konkurrence, med andre udviklingsbehov, der udspringer tydeligt af kerneopgaverne. Første step for at lykkes er derfor, at I som organisation har en helt klar og appellerende fortælling om, hvorfor I gør det. Den må gerne udvikle sig undervejs og have lokale dialekter, men grundfortællingen skal være den samme horisontalt og vertikalt i organisationen.

Som led i arbejdet med meningsskabelse er ”effekter” et afgørende værktøj. Borgere, politikere og medarbejdere skal kunne se hvordan digital transformation konkret udvikler kerneopgaverne. Hvordan samarbejdet med borgere, patienter, brugere, virksomheder ændres positivt.

Endelig vil du på dette gratis webinar får du en introduktion til de mest effektive metoder og værktøjer til at skabe engagement og adfærdsændring i hele organisationen.

På dette gratis webinar får du en introduktion til, hvordan du bør gribe implementering af digital transformation an – og hvad du skal undgå. Du får også indblik i de mest effektive metoder og værktøjer til at skabe engagement og adfærdsændring i hele organisationen.

Tid og sted:

Webinaret afholdes over Zoom

Fredag den 25. februar – kl. 9.00 – 10.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Det konkrete output – hvad får du med dig hjem?

I løbet af 1 time får du helt konkret:

  • Forståelse for og indblik i, hvordan du skaber mening og fælles fortællinger.
  • Metoder til at få alle roller og lag i organisationen engageret.
  • Værktøjer til løbende at tage temperaturen og måle på effekten.

Målgruppe

Dette webinar er for både interne konsulenter og ledere – i kommuner og regioner.

Gennem webinaret får du forståelse for og indblik i metoder til hvordan du bør implementere digital transformation i din organisation.

Andre interesserede er også velkomne til at deltage i webinaret.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Kaare

Kaare Pedersen

Chefkonsulent I LEAD – enter next level

Speciale i forandring og implementering

Kaare har en særlig stor viden om og praksiserfaring med implementering, digitalisering, digital transformation og gevinstrealisering. Han arbejder til dagligt med undervisning, foredrag og rådgivning af både offentlige og private organisationer.

Han har en fortid som management konsulent, og tidligere som projektchef i KL, centerchef i Sorø Kommune, intern konsulent i Roskilde Kommune, og forsker på RUC. Det har givet stor erfaring med organisatoriske processer og mennesker i forandring, uanset om det har handlet om digitalisering eller andre udviklingsinitiativer. Han har også haft ansvaret for driften af et jobcenter og kender og forstår betydningen af at værne om drift og de mennesker der holder den kørende. Kaare har fungeret som projekt- og programleder, og rådgiver i talrige forløb i især kommuner og stat, men har også solid erfaring med undervisning og formidling, facilitator på workshops og netværk, ekstern foredragsholder m.v.

Læs mere om Kaare her

Du er måske også interesseret i…