Gratis webinar: Arbejd agilt online

Sådan undgår I, at jeres vigtigste projekter mister momentum under COVID-19

Oplever du også, at COVID-19 har kompliceret samarbejde og udviklingsarbejde i din organisation?

Mange projektteams melder, at det er svært at arbejde med komplekse problemstillinger og drive projekter i en digital hverdag. De mangler de fysiske rammer og den fysiske tilstedeværelse, for at kunne behandle deres problemstillinger effektivt og kompetent.

Derfor giver Andreas Fricke Møller dig på dette webinar en hands-on-introduktion til de greb, du og din organisation kan bruge til at arbejde med komplekse udviklingsopgaver og projekter digitalt. Her sætter vi fokus på at skabe fundamentet for et godt teamsamarbejde, ligesom du vil blive introduceret til konkrete arbejdsmetoder og digitale værktøjer, du kan bruge, når dit whitebord, dine post-its, flipover og dit arbejdsrum flyttes online.

For selvom det kan skabe udfordringer at tilpasse sig til hjemsendelse og nedlukning, kan al udviklingarbejde ikke bare sættes på pause. At udvikle digitale samarbejdsformer, bliver en organisatorisk fordel både i nedlukningsperioden, men også når vi ser ind i en ny normal, hvor alt tyder på, at vi kommer til at arbejde mere i hybridformater imellem det fysiske og det digitale.

Tilmeld dig webinaret

Torsdag den 8. april 2021
Kl. 9.00 – 9.45

Webinaret afvikles på zoom.

Du får et link, når du har tilmeldt dig.

I løbet af 45 min. får du indblik i:

  • Inspiration til at fastholde det gode digitalt samarbejdende team.
  • Konkrete arbejdsmetoder til at drive udviklingsprocesser digitalt.
  • Hands-on-værktøjer, som du kan tage i brug med det samme, når du skal facilitere arbejdssprints digitalt.

Målgruppe

Webinaret er relevant for dig, der arbejder med komplekse problemstillinger, men som oplever, at hjemsendelser kan skabe barrierer for samarbejde og udviklingsarbejde.

Din underviser

Andreas Fricke Møller er ledelseskonsulent i LEAD og arbejder med engagement, strategisk agilitet, datainformeret ledelse og digital udvikling.
Han har stor erfaring med brugen af nyeste digitale værktøjer til at skabe mere engagerende arbejdsmiljøer med fokus på indre motivation og empowerment, ligesom han har stærke kompetencer inden for virtuel facilitering.

Du er måske også interesseret i…