Derfor er agil ledelse effektiv i en forandringstid

Gratis webinar: Få svar på, hvilken ledelse der skal til i en tid med kompleksitet og voldsom forandring

Hvilken type ledelse kræves af dig lige nu?

Agil ledelse er afgørende under kriser og er netop den type ledelse, der skal til lige nu, ifølge nye undersøgelser. Konkret viser de nyeste resultater, at agil ledelse er 10 procent mere effektiv under COVID-19, end det var før krisen. Ledere, hvis ledelsesform også inden COVID-19 var agil og som er fortsat under krisen, har en stigning fra 50 procent til 60 procent på deres effektivitet.

Derfor præsenterer Niels-Henrik Sørensen på dette webinar et vidensbaseret bud på, hvilken ledelse der skal til lige nu – og i forandringssituationer generelt. Du får også indblik i, hvordan du kan bruge modsatrettede ledelsesformer afhængig af, hvad der er brug for i netop din organisation.

Tilmeld dig webinaret

Tirsdag den 23. august 2021
Kl. 9 – 10

Webinaret afvikles på zoom.

Du får et link, når du har tilmeldt dig.

I løbet af 1 time får du indblik i:

  • Den seneste forskning på området
  • Viden om sammenhængen mellem effektivitet og agil ledelse
  • En ledelsesmodel, der kan omsættes til agil ledelse i praksis
  • Konkrete redskaber til udvikling af agil ledelse

Målgruppe

Webinaret er relevant for dig, der arbejder med ledelse eller HR med fokus på ledelsesudvikling, og som gerne vil være bedre til at udvikle agil ledelse.

Din underviser

Niels-Henrik Sørensen er partner i LEAD og førende ekspert på LVI og udviklingen af agil ledelse med afsæt i LVI. Niels-Henrik arbejder tæt sammen med Rob Kaiser, som har udviklet LVI og teorien bag versatil ledelse. Niels-Henrik arbejder typisk med udviklingen af agil og versatil ledelse i både private og offentlige organisationer i Skandinavien og USA.

Du er måske også interesseret i…