Skab et bedre og mere smidigt samarbejde på tværs

Gratis webinar: Få viden om og værktøjerne til at lede med agile metoder

Fremtidens organisation er agil og hurtig til at agere på skiftende omstændigheder og ændringer i samfundet eller markedet.

Det kræver, at I som organisation kan samarbejde smidigt og effektivt på tværs, og at I får skabt et team- og læringsrum, der fremmer kreativitet og innovation.

Men hvordan gør du det i praksis? Hvordan lykkes du med at få skabt en agil organisation, hvor dine medarbejderne arbejder smidigt og effektivt sammen på tværs af organisatoriske grænser og hierarkier?

Det stiller ledelseskonsulent, Andrea Søndergaard Poulsen, skarpt på til dette webinar, hvor du får en introduktion til en række agile arbejdsmetoder, der kan hjælpe din organisation med at blive bedre rustet til at løse fremtidens udfordringer.

Tid og sted:

Onsdag den 21. april 2021

Kl. 14.00

Torsdag den 22. april 2021

Kl. 9.00 

På Zoom

Se program nedenfor

I løbet af 45 minutter får du:

  • En introduktion til, hvad det vil sige at lede agilt
  • Indblik i, hvordan du kan skabe en agil, smidig organisation
  • Gode råd til at lede selvorganiserende agile teams
  • En analyse af, hvordan du udvikler dit eget personlige, agile mindset

Det får du ud af at deltage

På webinaret får du en dybdegående forståelse af, hvad agil ledelse er. Du vil blive præsenteret for række ledelsesværktøjer, som du efterfølgende kan bruge i netop din organisation og din daglige praksis.

Du får også mulighed for at erfaringsudveksle med de andre deltagere.

Webinaret vil blive afviklet som en intensiv vekselvirkning mellem korte oplæg, netværksdrøftelser og refleksions-pitstops, hvor du får mulighed for at relatere faglige guldkorn til din egen praksis.

Målgruppe

Webinaret er for dig, der gerne vil have indblik i, hvordan du leder agilt på tværs af organisationsformer. Du er højst sandsynlig HR-chef eller leder.

På dagen møder du:

Andrea Søndergaard Poulsen er ledelseskonsulent i LEAD, hvor hun arbejder med organisatoriske udviklingsforløb med særligt fokus på agilitet og tværgående samarbejde. Hun hjælper virksomheder indenfor både det offentlige og private med at udvikle stærke ledelsesmæssige agilitetskompetencer, der gør organisationen i stand til at håndtere det uforudsete og sikre høj performance.

I hendes arbejde med agil ledelse trækker Andrea blandt andet på hendes erfaring med global udvidelse af agile start-up-organisationer fra sin tid som konsulent og projektleder for Ethan Partners, hvor hun samarbejdede med nogle af verdens hurtigst voksende virksomheder i mere end 50 markeder inklusiv nogle af verdens mest succesfulde start-ups.

Du er måske også interesseret i…