Gratis webinar: Sådan fastholder du medarbejdere på barsel

Udnyt det uforløste potentiale, der ligger i det gode og strategiske arbejde med barsel og fasthold dygtige medarbejdere i en periode, der ofte giver anledning til frafald, og sikre diversiteten i virksomheden.

På webinaret får du viden om og konkrete værktøjer til, hvad I som organisation kan gøre for at fastholde jeres talenter på barsel – så I kommer forrest i kampen om talent.

Mange organisationer oplever lige nu store rekrutterings-udfordringer, og kampen om talent er nu mere præsent end nogensinde. Samtidig ved vi, at en barselsperiode for mange medarbejdere er en anledning til at søge nye veje karrieremæssigt.

Lige nu står vi desuden overfor en ny barselsorlov, der træder i kraft d. 1. juli 2022, hvilket medfører total ligedeling efter fødslen, hvor begge forældre kan holde i alt 24 ugers orlov med barselsdagpenge. Som konsekvens heraf har flere danske organisationer allerede nu offentliggjort nye barselspolitiker med op til 24 ugers fuld løn til begge forældre. Det ændrer rammevilkårene for de danske organisationer og sætter et yderligere pres på deres evne til at opretholde motivation og tilhørsforhold til den barslende medarbejdere – hvis de ikke skal miste deres talenter undervejs.

På webinaret stiller vi skarpt på, hvordan du som leder eller HR-professionel anvender det uforløste potentiale, der ligger i at fastholde medarbejdere på barsel – i en tid som netop ofte medfører frafald blandt medarbejderne.

Du får væsentlige indsigter omkring barslende medarbejdere ift. frafald, motivation og udvikling. Derudover får du konkrete værktøjer til at sikre den bedste dialog og forståelse mellem dig og din barslende medarbejder samt vejledning og inspiration til, hvordan du kan arbejde videre.

Tid og sted

Webinaret afholdes over Zoom.

Onsdag den 10. august 2022 – kl. 12.00 – 13.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Det konkrete output - hvad får du med hjem

I løbet af en time får du:

  • Viden om barslende medarbejdere ift. frafald, motivation og udvikling.
  • Værktøjer til at sikre den bedste dialog og forståelse mellem dig og din barslende medarbejde.
  • Vejledning og inspiration til dit videre arbejde med at fastholde medarbejdere på barsel.

Målgruppe

Målgruppen er ledere og HR-professionelle, der gerne vil styrke deres kompetencer til at skabe værdi for organisationen ved at fastholde medarbejdere på barsel.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Sara Schjemte Madsen

Speciale indenfor:

Barselsprocesser

Inkluderende arbejdsmiljø

Strategisk ledelse og organisationsudvikling

Sara Schjemte Madsen er specialist i barselsprocesser og det inkluderende arbejdsmiljø. Hun har over 8 års erfaring med strategisk ledelse og organisationsudvikling, mens hun de seneste år har dedikeret sin tid til arbejdet med barsel.

Hun bruger sin erfaring til at arbejde med de udfordringer og muligheder, som barsel giver for både organisationen og medarbejderen. Hendes unikke fokus er at hjælpe organisationer med deres barsels- og forældreorlovsarbejde, så det skaber både synlig værdi og et rummeligt arbejdsmiljø.

Udover sin rådgivning er Sara også co-founder af Danmarks første digitale barselsplatform, bclude, der netop skal optimere arbejdet med barsel i organisationer.

Nicole Baandrup Nielsen

Partner i LEAD
Cand. Merc. Organisation & Strategi

Specialer indenfor:

Generationsledelse

Ledelsestalentudvikling

Projektledelse

Nicole hjælper vores kunder med at skabe stærkere organisationer og bedre ledelse. Hun er specialiseret i forretningsudvikling, og som partner i LEAD er hun med til at tegne stregerne for LEADs fremtidige vækstambitioner og -muligheder. Til daglig arbejder hun under tre overskrifter:

  • Udbuds- og tilbudsprocesser hvor Nicole som forretningsansvarlig for LEADs tilbudsområde lægger organisationens overordnede tilbudsstrategiske linje samt varetager den strategiske styring og eksekvering af de største tilbud af forretningskritisk karakter.
  • Effektfulde ledelses- og organisationsudviklingsforløb hvor hun designer læringsforløb centreret om at skabe reelle adfærdsændringer i deltagernes hverdag med henblik på at klæde dem på til at realisere organisationens strategiske intentioner.
  •  Projektledelse og -styring hvor Nicole ofte varetager rollen som projektleder af komplekse forandrings- og organisationsudviklingsprojekter, hvilket ofte involverer samarbejde med førende forskere nationalt og internationalt.

Du er måske også intresseret i...