implementering3

Gratis webinar: Infomøde om uddannelsen i implementering og forandringsledelse

En uddannelse med fokus på fuld implementering

At kunne implementere beslutninger, politikker og strategier er afgørende for hverdagen i en organisation. Til gengæld oplever mange, at deres implementerings- og forandringstiltag fejler, og de gode intentioner går tabt.

Men hvad kan du helt konkret gøre for at skabe gode rammer for implementeringen? Det har du muligheden for at blive klogere på til dette event.

Undervejs får du et indblik i modeller, værktøjer og tilgange til implementering, når områdedirektør Torsten Conrad præsenterer emnet og nogle af de metoder, du kan benytte dig af, når du skal lede en implementeringsproces i din organisation.

Du får til dette infomøde også en introduktion til vores 8-dages uddannelse i implementering og forandringsledelse,

Tid og sted

Webinaret afholdes over Zoom.

Tirsdag den 23. august 2022 – kl. 09.00 – 10.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Det konkrete output – hvad får du med dig hjem?

På infomødet fortæller Torsten Conrad mere om, hvad du får ud af at deltage i uddannelsen, og hvad du kan forvente at kunne efter deltagelse på uddannelsen.

Der bliver også god mulighed for at høre mere om, hvordan uddannelsen kan hjælpe dig til at adressere eksisterende problematikker i forhold til implementering, og stille uddybende spørgsmål omkring uddannelsens forløb og indhold.

Målgruppe

Infomødet er for ledere og medarbejdere, der ønsker at specialisere sig i implementering og eksekvering. Den er relevant for dig, der arbejder med udviklings- og implementeringsopgaver, som kræver proces- og målforståelse, værktøjer og metoder til at lede implementeringsprocesser.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Torsten Conrad

Områdedirektør & Partner for Implementering & Universitetssektor
MA in Leadership & MA in Theol.

 

Specialer indenfor:

Effektive Ledergrupper

Bæredygtig implementering af beslutninger

Ledelse af implementering

 

Torsten er en del af underviserteamet på uddannelsen:
Implementering og forandringsledelse

 

Læs mere om Torsten her

Torsten Conrad er implementerings-, ledelses- og inklusionsspecialist.

Torsten er efterspurgt som foredragsholder, underviser og bruges som sparringspartner for ledelsen, når det drejer sig om at skabe bæredygtige implementeringsprocesser i organisationens – dvs. både forandrings- og forankringsprocesser. Torsten har et særligt fokus på ledelse i forskningsmiljøer og er en efterspurgt rådgiver og konsulent for de danske universiteter. Han har særligt fokus på, hvordan det digitale kan bringes i spil som en løftestang i denne sektor.

Torsten Conrad har mere end 17 års ledelseserfaring. Torsten har ti års erfaring som konsulent, hvor han har arbejdet med implementering, ledelses-, talent-, og organisationsudvikling, stresshåndtering, work-life balance, ledelsen af frivillige, supervision, mentoring, coaching, inklusion og folkeskolereformen. Siden ultimo 2011 har Torsten været ansat på Aalborg Universitet, Institut for Læring & Filosofi i en stilling som ph.d. stipendiat, hvor han forsker i implementering, ledelse og inklusion. Han underviser, vejleder, eksaminerer og er censor på Kandidaten i Lærings- og Forandringsprocesser, Master i Pædagogisk Ledelse og Master i Læreprocesser. Torsten har læst ledelse, teologi og IT på kandidatniveau. Torsten er også uddannet folkeskolelærer og har mere end 13 års erfaring som lærer bl.a. som AKT- og inklusionslærer. Torsten har sideløbende arbejdet mere end 15 år som præst. Torsten er bestyrelsesmedlem i Dansk ImplementeringsNetværk (DIN). Torsten er netværksleder for Dansk ImplementeringsNetværk for Forskere (DIN-F).

Du er måske også interesseret i…