implementering

Gratis webinar: Har du svært ved at få følgeskab til nye forandringer?

Motivér mennesker, skab mening og håndtér deres reaktioner på forandring.

Du opnår ingen forandringer eller effekt af din implementering, hvis medarbejderne ikke vælger at bakke op om selvsamme. Hvordan formår du at gøre det naturligt, meningsfuldt og attraktivt for mennesker, at give deres følgeskab til din implementerings – og forandringsproces? – og hvordan håndteres de menneskelige reaktioner på forandringer, herunder den forandringsmodstand du vil møde.

Forandringer og implementering handler om mennesker som tager ved lære, samt er villige til at skifte holdning og ændre deres adfærd i en retning, som skaber det ønskede resultat for projektet og organisationen. Det lyder måske enkelt og ligetil, men det er typisk sværere end først antaget. Når du skal lede kloge, selvstændige og meningssøgende mennesker gennem forandringer, så kræver det i første omgang motiverende, overbevisende og meningsfulde grunde til at flytte sig, ændre adfærd eller synes noget nyt.

I dette webinar får du derfor et hurtigt indblik i de vigtigste fokusområder når du skal lykkes med at motivere mennesker, så det bliver meningsfuldt for dem at give deres følgeskab til din forandring. Derefter stiller vi skarpt på fem vigtige elementer og menneskelige behov, som du skal være særligt opmærksom på i din forandringsledelse. Efter webinaret ved du præcis, hvad du skal fokusere på, når du skal lede mennesker igennem forandringer, på en måde som forstærker deres omstillingsparathed og tager hånd om den forandringsmodstand der må opstå.

Tid og sted

Webinaret afholdes over Zoom.

Onsdag den 10. august 2022 – kl. 15.00 – 16.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Det konkrete output – hvad får du med dig hjem?

I løbet af denne time får du

  • Indblik i de vigtigste fokusområder, når det kommer til at motivere mennesker.
  • To overskuelige modeller til at designe forandringsprocesser.
  • Fem opmærksomhedspunkter når du skal lede mennesker igennem forandringer, og håndtere deres reaktioner på forandringer.

Målgruppe

Dette webinar hjælper dig som leder, designer, planlægger eller udfører implementerings- og forandringsprocesser, herunder ledere, special- og organisationskonsulenter, HR ansatte og implementerings- og forandringsagenter.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Mickey Riis 400x500

Mickey Klysner Riis

Ledelseskonsulent
Cand.psych.

 

Specialer indenfor:

Ledelse af implementerings- og forankringsprocesser

Individuel ledelsesudvikling

Udvikling af ledergrupper og teamsamarbejde

Mickey har et særligt fokus på implementering og forandringsledelse, effektive ledergrupper og organisatorisk læringskultur. Han arbejder til dagligt med undervisning, rådgivning og coaching af ledere og medarbejdere.

Gennem solid erfaring med undervisning, konferencefacilitering og proceskonsultation fra diverse organisationer og ledelseskonferencer, har han udviklet stærke kompetencer i mundtlig formidling, procesfacilitering og læringsopsamling.

Mickey finder stor energi i at koble indsigter fra den nyeste forskning med sin personlige praksiserfaringer fra sin tid som afdelingsleder i Horizon Center i Faros og sine +8 års erfaring som leder og ledelsesteammedlem i diverse ungdomsforeninger og projekter.

Qua hans uddannelse som psykolog arbejder Mickey også med individuel lederudvikling og coaching indenfor følgende områder: Det personlige lederskab, ledelsestransitioner, work-life balance og stresshåndtering

Læs mere om Mickey her

Du er måske også interesseret i…