implementering2

Gratis webinar: Forandringsledelse i praksis

Hvordan får vi den meget operationelle orienteret leder med på forandringen?

Hvorfor er stakeholder management så afgørende for at få forandringerne til at ske, fastholde dem samt opnå ønskede effekter?

Med dette webinar stiller vi skarpt på, hvorfor vi allerede skal tænke implementering og stakeholder management ind fra begyndelse af vores strategi, transformation, initiativ, projekt mm., og hvad dette har af indvirkning på resultater og effekter.

Vi kigger på hvordan man som direktør, leder eller projektleder kan anlægge sig en struktureret og proaktiv tilgang til sin stakeholder management, samt hvilke praksis værktøjer man kan tage i brug i hverdagen. For at gøre det hele mere håndgribeligt, vil vi koble det hele til en større forandring, hvor vi skulle håndtere og sikre ejerskab hos en meget vigtig stakeholder, der var både risiko, operationel og detalje orienteret.

Helt konkret vil vi:

  • Argumentere for, at det betaler sig at bruge tid og fokus på sine stakeholder allerede fra påbegyndelsen af sine strategi, indsatser, projekter og forandringer som man ønsker at implementere. Selvom det tager tid at forholde sig til sine interessenter, at kommunikere og involvere dem, er denne tid givet godt ud på lang sigt.
  • Præsentere en struktureret tilgang og praktiske værktøjer, som gør stakeholder management håndgribeligt.
  • Give et eksemplel på, hvordan vi arbejder med dette i praksis, og hvordan vi fik den meget operationel stærke direktør med ved at fokusere, interessere sig, kommunikere og involvere fra første dag af arbejdet.

Tid og sted

Webinaret afholdes over Zoom.

Onsdag den 17. august 2022 – kl. 09.00 – 10.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Det konkrete output – hvad får du med dig hjem?

I løbet af denne time får du

  • En struktureret tilgang til stakeholder management, samt nogle tilhørende praktiske værktøjer der gør håndteringen mere håndgribelig i hverdagen.
  • Inspiration til hvordan dette kan gøres ude fra praksis med en af vores mere udfordrende stakeholder management processer.
  • 5 gode råd til dit fokus og arbejde med stakeholder management i dagligdagen.

Målgruppe

Primær:

  • Projektledere og ledere, der står foran større forandringer, der påvirker på tværs af store dele af virksomheden eller organisation.

Sekundær:

  • Direktører, direktioner og bestyrelser der sidder og skal implementere strategier, hvor de sidder med stærkt operationelt orienterede direktører eller ledere, som har meget på spil i den forstående forandring.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Ronja Ries Højbjerg

Chefkonsulent

Specialer indenfor:

Strategi udvikling og implementering

Organisatoriske og forretningsmæssige transformationer og forandringsledelse

Håndtering af implementerings processer der kræver større forandringer for forretningen

Ronja har specialiseret sig indenfor det at udvikle og implementere virksomhedsstrategier, samt at drive større strukturelle eller digitale transformationer og forandringer. Igennem disse processer arbejdes med mange forskellige elementer, hvor eks. nedbrydning af siloer og tværfunktionelle samarbejde, kommunikation og performance ofte har meget fokus.

Ronja har viden og erfaring inden for arbejde med transformationer af forskellige karakter i især i private og familieejet virksomheder. Her har hun arbejdet med organisatoriske transformationer med fokus på digitalisering, effektivisering, nye markeder eller services, nedbrydning af siloer, samt kunde og medarbejder oplevelsen.

Til dagligt sidder Ronja ude sammen med virksomhedernes ledelse og de daglige operationelle enheder, hvor hun rådgiver og hjælper med at navigere og håndtere implementeringen af startegien og de strategiske projekter eller portefølje af projekter. Derudover sidder hun til dagligt også ude hos et firma ad gangen og driver længerevarende strategiske transformationsprocesser og organisationsudviklingsprojekter (Effektmålinger ift. økonomiske gevinster og medarbejder- og kundeoplevelse).

Læs mere om Ronja her

Du er måske også interesseret i…