Proceskonsulentuddannelse – forandringsledelse og facilitering

Gratis webinar: Den effektive proceskonsulent v. Kim Martin Nielsen

Kom i mål med deltagerinvolverende organisationsudvikling

Vi åbner op for den effektive proceskonsulents værktøjskasse og sætter blandt andet fokus på valg af position.

En vigtig opgave i designet af en aktuel proces består nemlig i at vælge, hvilke positioner der i udgangspunkt skal bringes i spil.

Metaforisk kan vi beskrive de forskellige positioner som forskellige brilleglas. Hvert glas har sin egen styrke, slibning og perspektiv. Hver brille gør noget tydeligt og noget andet utydeligt.

De positioner som vi undervejs i webinaret vil kigge nærmere på er:

  • OD-positionen
  • Den systemiske position
  • Den løsningsorienterede position
  • Den anerkendende position
  • Den narrative.
  • Den strategiske position

Til sidst i webinaret kigger vi kort på vores anerkendte Proceskonsulentuddannelse – forandringsledelse og facilitering.

Tid og sted:

Webinaret afholdes over Zoom.

Onsdag den 31. august 2022 – kl. 15.00-16.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Formål

På dette webinar ser vi sammen på den spændende men også til tider udfordrende rejse ind i proceskonsulentens arbejde, hvor målet er deltagerinvolverende organisationsudvikling med effekt.

Efter dette webinar har du fået et indblik og et værktøj i hvordan du stiller de rigtige spørgsmål og udfordre organisationerne og dens medlemmer, så i sammen er klar til udvikling og fremdrift

Målgruppe

Dette webinar er for projektledere, proceskonsulenter, teamledere, HR-konsulenter, HR-partnere, HR-chefer, udviklingskonsulenter, specialister, konsulenter og andre, der i deres arbejde har brug for at drive, faciliteter eller lede processer og ledelse af forandringer.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Kim Martin Nielsen

Partner
Cand. Mag. i pædagogik og Master of Management Development

Specialer indenfor:

Udvikling af ledergrupper/team

Udvikling af forandringsledelse og effektive forandringsforløb

Etablering og udvikling af teambaserede organisationer

Udvikling af interne og eksterne konsulentfunktioner

Kim har 22 års erfaring som coach, konsulent og underviser inden for en række områder – med ledelse og professionelle samtaler som omdrejningspunkt. Kims spidskompetence er ledelsesudvikling. Det sker ofte med afsæt i Leadership Pipeline-teorien, hvor Kim arbejder med afklaring af ledelsesprofiler, transitioner ind i nye lederroller og udvikling af lederes samspil på tværs og i ledelseskæden. Executive coaching og udvikling af højtydende ledergrupper er ligeledes blandt Kims styrker.

Typiske kunder er aktører, der skal understøtte organisatorisk forandring, læring og kvalitet i opgaveløsningen – f.eks. lederteam, HR-enheder og øvrige konsulentlignende funktioner.

Kim er desuden en del af underviserteamet på vores anerkendte uddannelse i proceskonsultation.

Læs mere om Kim her

Du er måske også interesseret i…