Proceskonsulentuddannelse – forandringsledelse og facilitering

Gratis webinar: Den effektive proceskonsulent v. Rasmus Thy Grøn

Kom i mål med deltagerinvolverende organisationsudvikling

Vi åbner op for den effektive proceskonsulents værktøjskasse og sætter blandt andet fokus på valg af position.

En vigtig opgave i designet af en aktuel proces består nemlig i at vælge, hvilke positioner der i udgangspunkt skal bringes i spil.

Metaforisk kan vi beskrive de forskellige positioner som forskellige brilleglas. Hvert glas har sin egen styrke, slibning og perspektiv. Hver brille gør noget tydeligt og noget andet utydeligt.

De positioner som vi undervejs i webinaret vil kigge nærmere på er:

  • OD-positionen
  • Den systemiske position
  • Den løsningsorienterede position
  • Den anerkendende position
  • Den narrative.
  • Den strategiske position

Til sidst i webinaret kigger vi kort på vores anerkendte Proceskonsulentuddannelse – forandringsledelse og facilitering.

Tid og sted:

Webinaret afholdes over Zoom.

Onsdag den 14. september 2022 – kl. 09.00-10.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Formål

På dette webinar ser vi sammen på den spændende men også til tider udfordrende rejse ind i proceskonsulentens arbejde, hvor målet er deltagerinvolverende organisationsudvikling med effekt.

Efter dette webinar har du fået et indblik og et værktøj i hvordan du stiller de rigtige spørgsmål og udfordre organisationerne og dens medlemmer, så i sammen er klar til udvikling og fremdrift

Målgruppe

Dette webinar er for projektledere, proceskonsulenter, teamledere, HR-konsulenter, HR-partnere, HR-chefer, udviklingskonsulenter, specialister, konsulenter og andre, der i deres arbejde har brug for at drive, faciliteter eller lede processer og ledelse af forandringer.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Hvis du deltager live, kan du stille spørgsmål til indlægsholderen, chatte og dele viden med de andre deltagere.

På webinaret møder du

Rasmus Thy Grøn

Partner og ansvarlig for forretningsområdet ledergruppeudvikling

Cand. Psych. & Ph.D. stipendiat

Specialer indenfor:

Agilitet og agile arbejdsmetoder

Leadership Pipeline

Ledergrupper

Growth mindset og læringskultur

Talentudvikling og kompetenceudvikling

Rasmus er en af LEADs primære eksperter på Leadership Pipeline og ledergruppeudvikling. Rasmus arbejder til dagligt med undervisning, foredrag og konsultering af private og offentlige organisationer og har i de seneste år arbejdet indgående med leadership pipeline bl.a. i forbindelse med udvikling af ledelsesgrundlag, talentudvikling og strategisk HR. Rasmus er en af hovedforfatterne til den nye bog ”Den Offentlige Leadership Pipeline 2 – ledelseskraft til en ny tid”.

Derudover har Rasmus massiv erfaring med ledergruppeudvikling i både private og offentlige organisationer og har udgivet adskillige artikler om emnet. Endelig har Rasmus de seneste år arbejdet med agilitet og udvikling af agile arbejdsmetoder med særligt fokus på den offentlige sektor.

Rasmus er erhvervs-Ph.d. stipendiat ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet, hvor han blandt andet forsker i, hvilken betydning vores mindset har for organisatorisk læring og performance.

Rasmus er ligeledes på LEADs anerkendte Proceskonsulentuddannelse – forandringsledelse og facilitering.

Læs mere om Rasmus her

Du er måske også interesseret i…