_DSC4599

Webinar: Tiltrækning, onboarding og tilknytning

– Kunsten at finde og beholde jeres medarbejderes og kollegers engagement

Dette er et eksklusivt webinar kun for medlemmer af Forsikringsforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening

Rigtigt mange virksomheder oplever, at det er blevet sværere at finde de medarbejdere, de ønsker sig. Lige så mange oplever, at hastigheden, hvormed medarbejdere søger videre til andre jobs, er sat i vejret. Tiltræknings- og onboardingudfordringen er rykket op i mange organisationers agenda. Men hvordan hænger disciplinerne sammen? Og hvordan gør man det i praksis? Hvad er vigtigst? Hvad siger data og forskning? Og hvad er egentlig lederens og tillidsrepræsentantens rolle?

På dette webinar dykker vi ned i onboardingdisciplinen, som en af de vigtigste kilder til fastholdelse og tilknytning af jeres nye kollegaer. Webinaret tager jer omkring betragtninger og refleksioner over, hvordan I ønsker, at det skal være at starte hos jer, og hvilke ambitioner I har, eller er nødt til at have, for jeres medarbejderoplevelse som helhed – herunder hvordan jeres trivsel, samarbejde og psykiske arbejdsmiljø spiller ind. Herfra bevæger vi os ind i konkrete bud på, hvordan man kan designe sin onboarding, med konkrete evidensbaserede værktøjer, med data og fokus på de vigtigste dimensioner af både organisationens, lederens og tillidsrepræsentantens opgaver herunder sammenspillet imellem jer.

Tid og sted

Webinaret afholdes over Zoom.

Mandag den 7. November 2022 – kl. 09.00 – 10.00

Med din tilmelding accepterer du at modtage faglige artikler, information om service og koncepter samt invitationer til events (pr. email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i LEADs persondatapolitik.

Det konkrete output – hvad får du med hjem?

  • Indblik i onboarding-disciplinen og dens rolle i den samlede medarbejderoplevelse
  • Forståelse for egne onboardingudfordringer og -muligheder
  • Konkrete værktøjer til at design af onboardingforløb
  • Perspektiver på egen ledelses- og TR-opgave i onboarding og tiltrækning

På webinaret møder du

Christian Harpelund

Organisationspsykolog
Cand.psych.Aut

Christian Harpelund er uddannet organisationspsykolog. Christian har arbejdet med ledelsesudvikling både i Danmark og internationalt siden 1997 og har selv været leder – blandt andet i sine egne startup virksomheder.

Christian har specialiseret sig i onboarding, skrevet bogen: Onboarding – flyvende fra start, og har udviklet teorier, metoder, værktøjer og implementeringsdesign af onboarding programmer og -kompetencer.

Find Christian her

FUPA – Fælles Uddannelse i Psykisk Arbejdsmiljø

Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Forsikringsforbundet ønsker at styrke arbejdsmiljøet i forsikringsbranchen. Organisationerne har aftalt selv at føre tilsyn med det psykiske arbejdsmiljø, hvilket giver lederne og tillidsrepræsentanterne en nøglerolle. Derfor har parterne aftalt at udvikle og udbyde en fælles uddannelse i psykisk arbejdsmiljø i samarbejde med konsulenthuset LEAD – enter next level.