Coronatræthed? Sæt fokus på det psykiske arbejdsmiljø

Gratis webinar for ledere og arbejdsmiljørepræsentanter

Covid-19 har ændret arbejdslivet for mange medarbejdere og ledere. Samtidig har situationen bevæget sig fra at være ekstraordinær og krisepræget til at blive en længerevarende og indgribende forandringsproces.

Det kan påvirke både trivsel og opgaveløsning hos rigtig mange mennesker.

Så hvad er vigtigt for ledere og arbejdsmiljø repræsentanter at vide og gøre lige nu, for at sikre at situationen gribes bedst an?

Det giver Katrine Bastian dig et indblik i på dette webinar.

Tid og sted:

Torsdag den 28. januar 2021

Kl. 13.30 – 14.15

På Zoom

Se program nedenfor

På webinaret får du indsigt i de mekanismer, der går i gang i mennesker og i grupper, når vi gennemgår større forandringsprocesser, som vi ikke selv er herre over. Vi ser på hvilke reaktioner, der typisk opstår og hvilken effekt, de har på den enkelte medarbejder, på samarbejdet, opgaveløsning og arbejdsmiljøet.

Vi runder af med en række refleksioner og handlinger, du som leder og arbejdsmiljø repræsentant med fordel kan sætte i gang.

I løbet af 45 min. time får du konkret:

  • Viden om de mekanismer, der går i gang i organisationer og medarbejdere, under forandringsprocesser, som den vi er en del af med Covid-19.
  • Indblik i, hvad der virker, når vi som ledere og arbejdsmiljørepræsentanter skal sikre et godt arbejdsmiljø midt i store forandringsprocesser.
  • Redskaber til, hvordan du håndterer de særlige udfordringer, der er forbundet med at lede og hjælpe medarbejdere og kolleger i store forandringsprocesser.

Målgruppe

Webinaret er relevant for ledere og arbejdsmiljørepræsentanter.

På dagen møder du:

null

Katrine Bastian Meiner

Chefkonsulent i LEAD

Få et skræddersyet forløb

Du er måske også interesseret i…