online LVI certificering

Bliv certificeret i at udvikle agile ledere med LVI

Online kursus

Store forandringer i vores arbejdsvilkår kommer hurtigt og uden varsel – det er den nuværende Corona-situation et eksempel på. Usikkerhed og kompleksitet   kan kun håndteres effektivt med agil ledelse – evnen til hurtigt at omstille sin ledelse til de stadig hyppigere skift i vilkår og ukendte kontekster.

LEAD tilbyder certificering i udvikling af agil ledelse med udviklingsredskabet Lederens Versatilitetsindeks (LVI).  Med en certificering bliver du klædt på til at bruge LVI i udviklingsforløb i din organisation både på individ-, gruppe- og organisationsniveau.

LVI er en 360-graders feedback-metode, der udvider lederens handlerepertoire (adfærd) og selvindsigt (mindset). Feedbacken viser, hvordan ledere og/eller ledergrupper kan balancere omverdenens skiftende behov. Det sker gennem en afdækning af styrker, overgjorte styrker og udviklingspunkter individuelt hos lederne, samt i ledergrupperne.

Er du interesseret i kurset?

Tidspunkt:

16. marts 2022

Kl. 9.00-13.00

Undervisning foregår over Microsoft Teams

Se alle datoer for 2022 nedenfor

Pris:

11.900 kr. ekskl. moms

Tilmelding:

Mail: lvi@lead.eu

LVI online certificeringsproces

Med en online LVI-certificering får du:

 • 4 timers online undervisning og træning med en af LEADs erfarne specialister i LVI.
 • Registrering som godkendt bruger af LVI hos Rob Kaisers, Kaiser Leadership Solutions (USA), internationale register over certificerede LVI-brugere, samt adgang til alle redskaber på Rob Kaisers digitale platform.
 • En trænings-LVI til valgfri leder fra din organisation inkl. komplet 25-siders LVI-rapport.
 • 1,5 times privat supervision af underviser fra LEAD
 • 20 minutters debrief.
 • Materialepakke med artikler, procesbeskrivelser og skabeloner målrettet gennemførelse af LVI i din egen organisation.
 • Introduktion til administration af LVI-processen og relevante respondentgrupper.
 • Personligt certifikat der dokumenterer din gennemførsel af certificeringsuddannelsen.

Datoer 2022

16. marts 2022
Tidspunkt: kl. 09.00-13.00

2. juni 2022
Tidspunkt: kl. 09.00-13.00

29. september 2022
Tidspunkt: kl. 09.00-13.00

9. november 2022
Tidspunkt: kl. 09.00-13.00

Målgruppe

Kurset er relevant for dig, der er HR-chef eller HR-partner, samt interne og eksterne udviklingskonsulenter, der ønsker at blive klædt på til at bruge LVI-udviklingsforløb i din egen organisation og øge kendskabet til agil ledelse.

Efter kurset har du:

 • Evnen til at udvikle agil ledelse, større ledelsesrepertoire, bedre balance mellem styrende og støttende ledelse, samt et stærkere og mere modent mindset hos de ledere, du arbejder med.
 • Styrkede kompetencer som udviklingskonsulent og ledelsescoach gennem træning i LVI’s særlige tilgang til anvendelse af feedback, coaching og ekspertviden i udviklingsarbejde.
 • Færdigheder i at designe udviklingsprocesser, som gør individuel ledelsesudvikling relationel.
 • Evnen til at anvende den specialdesignede LVI-udviklingsproces til at holde ledere og respondenter ansvarlige for udviklingen af bedre ledelse og styrket feedback kultur.
 • Dybt kendskab til og grundig træning i LVI-redskabet, i udvikling af agil ledelse og viden om den versatile ledelsesmodel.

Din underviser

niels henrik sørensen

Niels-Henrik Sørensen

Partner i LEAD.

Niels-Henrik er Skandinaviens førende ekspert på LVI og udviklingen af agil ledelse med afsæt i LVI. Niels-Henrik arbejder tæt sammen med Rob Kaiser, som har udviklet LVI og teorien bag versatil ledelse. Niels-Henrik arbejder typisk med udviklingen af agil og versatil ledelse i både private og offentlige organisationer i Skandinavien og USA.

Mobil: +45 23 35 45 50
Email: nhs@lead.eu