Datainformeret ledelse | Gratis seminar i København den 13. august

Sådan kan du bruge data til at træffe bedre beslutninger

Update: Fuldt booket!

Alle snakker om data, og inden for snart alle faglige områder, er der fokus på vigtigheden af at være datainformeret. Det gælder i høj grad også ledelse og HR, hvor det er svært at fastholde de gode medarbejdere og de nyere generationer forventer løbende feedback og anerkendelse.

Men hvad er datainformeret ledelse? Og hvordan kan du som leder eller konsulent bruge data i din hverdag – til at skabe højere engagement og bedre trivsel i din organisation?

Det er nogle af de spørgsmål som du får svar på, når Stephanie Semay Bäckström deler ud af sin viden og konkrete redskaber til, hvordan du kan bruge data. Hun kommer også ind på, hvordan du som leder finder den gode balance i, hvornår du skal lade sig informere af data – og hvornår du skal trække på dine erfaringer.

Hvem kommer:

Seminaret er både relevant for ledere og for dig, der arbejder med ledelse og ledelsesudvikling, enten i HR eller som intern konsulent.

Tid og sted:

13. august 2019 kl. 8.30-10:30

St. Kongensgade 81D, 1. th.,

1264 København K.

Tilmeldingsfrist er den 8. august

Se program nedenfor

Det er gratis at deltage, men da vi gerne vil sikre at alle interesserede får en plads, tillader vi os at opkræve et ”no show fee” på 500 kr., hvis du ikke møder op og ikke har meldt afbud senest dagen før arrangementet.

Program

8.30– 8.40: Velkommen og introduktion til LEAD
8.40 – 9.25: Teoretisk indblik i datainformeret ledelse
9.25 – 9.40: Pause
9.40 –10.30: Konkrete tilgange og værktøjer til at arbejde med datainformeret ledelse

11.00 – 13.30: Vi fortsætter med et andet seminar, der handler om fastholdelse af talenter igennem ny teknologi og viden om performance og engagement i realtid. Læs mere og tilmeld dig denne del her.

Programmet starter kl. 8.30, men du er meget velkommen til at komme før, så du har tid til at drikke en kop kaffe og snakke med os og de andre deltagere.

Der er kaffe og croissanter fra kl. 8.00.

Det får du med dig hjem

 På cirka 2 x 45 minutter vil vi give dig: 

  • Teoretiske perspektiver på datainformeret ledelse
  • Indsigt i hvornår og hvordan du bruger data
  • Praktiske eksempler på de redskaber, du har til rådighed i datainformeret ledelse

Oplægsholderen

null

Stephanie Semay Bäckström

Partner | Læs mere her

Du er måske også interesseret i…..